banner333

banner309

Gümüşhane Yara Saracak !

2. yarı önemli puan kayıpları yaşayan Kırmızı-Beyazlılar, Arsin maçıyla moral bulmak istiyor.

Gümüşhanespor 01.03.2013, 15:04
Gümüşhane Yara Saracak !
banner400
  Gümüşhanespor, sahasındaki Kocaelispor yenilgisinin üzüntüsünü üzerinden atarak Arsin müsabakasına hazırlanmaya başladı. 2. yarı önemli puan kaybı yaşayan ve beklenen performansı gösteremeyen Gümüşhane, Arsin maçıyla moral bulmak istiyor. Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Arsin maçı için olumlu sinyaller veren Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Skordan çok dostluğun ön planda olacağı bir maç olacak” dedi.



UMARIM GÜLERİZ



Kocaelispor maçı yenilgisinin vermiş olduğu moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını belirten İncedal, “Maçta ilk yarı beklenen oyunu sergileyemedik. İkinci devrede bütün kozlarımızı kullandık. Ama kazanamadık. Maçın vermiş olduğu üzüntüyü üzerimizden attık. Önümüzde koca bir lig maratonu var. Umarım önümüzdeki maçlarda gülen taraf biz olacağız” dedi. Arsinspor maçında sahaya 6 oyuncularından eksik olarak çıkacaklarını da dile getiren İncedal, sözlerini şöyle noktaladı.



KEYİFLİ MAÇ OLSUN



“Sakat olan oyuncularımızın eksikliğini oynadığımız maçlarda gördük. Kocaelispor maçından sonra da 3 oyuncumuz sarı kart cezalısı durumuna düştü. Sahaya 6 as oyuncusundan yoksun çıkacağız. Arsinspor ile yıllardır dayanışma içinde olduğumuz bir takım olduk. Bu maçta skordan daha çok dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir maç oynanacağını düşünüyorum. Her iki takımda bölgenin önemli kulüpleri. Umarım her iki tarafında keyifle izleyeceği bir maç olur. Tabi bu zorlu maçtan alacağımız üç puanda bizim için büyük moral olacaktır.”



Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49