banner333

banner309

Doğan'dan Üstün'e Teşekkür

Bal Liginde Mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Muammer Doğan, kulübe sağladığı nakdi katkı nedeniyle takım adına Milletvekili Feramuz Üstün’e teşekkür etti.

1954 Kelkit Belediyespor 01.03.2013, 17:00
Doğan'dan Üstün'e Teşekkür
banner400
Bal Liginde Mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Muammer Doğan, kulübe sağladığı nakdi katkı nedeniyle takım adına Milletvekili Feramuz Üstün’e teşekkür etti.

Yayınladığı teşekkür mesajında ilçenin kalkınmasına ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarına yardım edeceği kanaatiyle yola çıkılarak kurulan Kelkit Hürriyet Spora emek vermiş, Kelkit sevdalısı yöneticiler gibi bugün bu bayrağı taşımaktan gurur duyduklarını ifade eden Doğan, “Bilindiği üzere bir futbol takımını ayakta tutmak, kulübün ve sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak, ekonomik destek ve fedakârlık isteyen bir iştir. Takımımız Bölgesel Amatör Lig'de ilçemizi ve ilimizi iki seneden beri temsil etmekte ve 3. Lige çıkma arzu ve hedefiyle mücadelesini, sürdürmektedir. Takımımız eğer bugün varsa, bizler yönetim olarak biliyoruz Kelkit’imize gönül vermiş hemşerilerimizin maddi ve manevi destekleriyle buradadır. Kulübümüzün desteğe çok ihtiyacı olduğu bir dönemde takımımıza sağladığı 25.000 Liralık kaynakla kulübümüzün çok büyük ihtiyaçlarını gidermemize yardımcı olan Milletvekilimiz Sayın Feramuz Üstün'e kulübümüz ve halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyor ve Milletvekilimizin bu anlamlı desteğiyle takımımızın daha da güçleneceğini ifade ediyorum. Camiamız adına bizlere verilmiş olan emanete ve desteğe sonuna kadar sahip çıkıp, ligimizi en iyi seviyede bitirerek takımımızı hak ettiği yere çıkaracağımıza şahsım, yönetim kurulum ve takımımız adına söz veriyorum. İlçemize gönül vermiş hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunarken herkesi, içinde bulunduğumuz süreçte takımımızın maçlarına davet ediyorum.”

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 03:21
Güneş 05:04
Öğle 12:24
İkindi 16:17
Akşam 19:34
Yatsı 21:09