banner333

banner309

Vali Taşbilek Su Baskını Yaşanan Yerlerde İncelemelerde Bulundu

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, kısmi su baskınının yaşandığı yeni Gümüşhane Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu, tedavi gören hastalara ve çalışanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gümüşhane 14.06.2022, 13:12
Vali Taşbilek Su Baskını Yaşanan Yerlerde İncelemelerde Bulundu
banner400

Gümüşhane’de bugün öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağış sonrası kent genelinde birçok sokak ve cadde adeta göle döndü. Yaşanan su baskınlarından Gümüşhane Devlet Hastanesi de nasibini aldı ve hastane binasının bazı katlarında kısmi su baskınları yaşandı. Hastanede su baskını gerçekleşen yerlere anında müdahale edilerek su tahliye çalışmalarına başlandı.

Yetkililerle birlikte su baskınının yaşandığı hastanede incelemelerde bulunarak ilgili kurumlara talimat veren Vali Kamuran Taşbilek, “İlimizde yaşanan sağanak yağış nedeniyle hastanemizin bodrum katındaki çalışma alanlarında meydana gelen su baskını olayına arkadaşlarımızca ivedilikle müdahale edildi. En büyük önceliğimiz hasta ve çalışan güvenliğimiz, tüm tedbirleri aldık. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Su tahliye borularında yoğun yağış nedeniyle oluşan sıkıntılardan kaynaklı bir durum söz konusu. Süreci takip ederek en kısa sürede olumsuzlukları gidereceğiz. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Vali Taşbilek, şiddetli sağanak yağış nedeniyle su dolan çukuru fark etmeyerek düşen ve bölgede bulunan üniversite öğrencisi tarafından kurtarılan Efsun Sena Ateş’i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38