banner333

banner309

Üstün'den, 40 Yıllık Evli Ailelere Teşekkür !

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, ailesiyle birlikte ‘Aile Haftası’ kapsamında Gümüşhane’de 40 yılı aşkın evli olan ailelerle bir araya geldi.

Gümüşhane 21.05.2013, 16:34
Üstün'den, 40 Yıllık Evli Ailelere Teşekkür !
banner400
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Aile Haftası nedeniyle ailesiyle birlikte 40 yılı aşkın evli olan ailelerle kahvaltı programında bir araya geldi.


Milletvekili Üstün, toplumun yapı taşını oluşturan ''Aile'' kavramını uzun yıllar sürdürerek herkese örnek olan bu yaşlı çiftlere hediyeler dağıttı.

Kadın Kolları başkanı ve yöneticilerinin organize konusunda Milletvekili Üstün ile beraber yaptığı programda bir konuşma yapan Üstün, ''Bizim toplumumuzda aile en önemli yapı taşıdır. Bu programımızda 40 - 50 hatta 60 yıllık evli ve hala sevgisinden saygısından hiçbir şey kaybetmemiş bizlere ve gelecek nesillerimize örnek teşkil edecek çok değerli büyüklerimizle bir aradayız. Aile kültürümüzü devam ettiren temsili 10 çiftimizi davet ettik, siz de bizi kırmayıp teşrif ettiniz. Hepinize bu davete iştirakinizden dolayı teşekkür ediyor her birinizin ellerinden öpüyorum. Ayrıca bu programın organizesinde büyük emek veren Kadın Kolları Başkanımız ve yöneticilerine de ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Milletvekili Üstün konuşmasında;

''Bunca yıldır beraberliğini sürdüren ve birbirlerine duydukları büyük sevgi ve saygıdan hiçbir eksilme olmadan hatta gözlerinin içine baktığımızda bu sevgi ve saygının artarak devam ettiğini gördüğümüz siz büyüklerimizle bir araya geldiğimden dolayı büyük mutluluk duydum. Bu program hayatımda yaptığım ve en çok keyif aldığım programlardan birisi oldu.Yaşlılarımızla ilgilenmek onları tebessümle karşılamak dinimizin gereği, insanlık görevimizdir.İnşallah bu görevi tüm toplum olarak devam ettirip tebessüm ve mutluluklarına vesile olacak tüm imkanları kendilerine sağlamak için gayret edeceğiz. Onların hayır duasını almak kadar mutluluk verici daha ne olabilir? dedi.

Yaşlı çiftlerden söz hakkı alanlar kendilerini unutmayan ve onlara özel böyle bir programın organize edilmesine 
vesile olan Milletvekili Üstün'e teşekkür ettiler.

Programda yaşlı çiftlerden bazıları söylediği türkü ve ilahilerle programa renk kattılar. 

Kahvaltı ve hoş söyleşilerin sonunda Milletvekili Feramuz Üstün tüm yaşlı çiftlere her biri için aldığı hediyeleri kendilerine takdim etti ve kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39