banner333

banner309

Televizyonlarımızı 2 Hafta Kapatalım Kampanyası

Gümüşhane Fatih Anadolu İmam-Hatip Lisesi Duyarlılık Grubu öğrencileri ‘’Eğitimde Duyarlılık’’ üst başlığı ile Türkiye’de bir ilke imza attı.

Gümüşhane 11.01.2013, 08:39
Televizyonlarımızı 2 Hafta Kapatalım Kampanyası
banner400

 “Anne - baba bu hafta TV kapa” etkinliği kapsamında yurt genelinde ve Gümüşhane’de tüm öğrencilerin son sınavlarının yapılacağı 7-17 Ocak tarihleri arasında televizyonların kapanması kampanyası başlattı.

Kampanya dolayısıyla broşür ve el ilanları hazırlanarak ticarethanelerin pencerelerine de afişler asıldı.

  İlanlar dağıtan grup üyelerinden sorumlu Şener Öktem; anne ve babaların, çocukların bu zor zamanlarında yanlarında olacağına, bu konuda okumaktan başka alternatifi olmayan Gümüşhane halkının duyarlı davranacaklarına inandıklarını ifade etti.

 Duyarlılık Grubu öğrencilerine seslenen okul müdürü Yaşar Gül; coğrafi şartları oldukça ağır olan Gümüşhane’nin çocukları iş imkânlarının kısıtlı olması nedeniyle okumaktan başka çarelerinin olmadığını, bu yüzden velilerimizin de bu konuda çocuklarımıza yardımcı olmalarını, maç veya dizi izlerken çocukların ders çalışmasını beklememek gerektiğini söyledi.

 Bu amaçla Gümüşhane toplumunda eğitimde duyarlılık oluşturmak ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza değer verdiğimizi göstermek için kamuoyu oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Gül,  herkesi bu hafta televizyonlarını kapamaya davet etti.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38