banner333

banner309

Özdamar'dan Karla Mücadele Açıklaması

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Gümüşhane'de yaşanan ağır kış şartları ve bununla mücadeledeki açıklamalar hakkında basın açıklaması yaptı.

Gümüşhane 11.01.2013, 08:51
Özdamar'dan Karla Mücadele Açıklaması
banner400
 CHP Gümüşhane İl Başkanı Özdamar'ın açıklaması şu şekilde;

            "İlimizde karın yağışı ve yöneticilerimizin çaresizliği ve akabinde birbirlerini yetersizlikle suçlama furyalarını ibretle seyrediyoruz. AKP İl Başkanı Sn. ÇİMEN’in Belediyenin  karla mücadelesini  yetersiz görüp ağır eleştiriler yönelttiğini ve şehrimizin değil belediyenin de kar altında kaldığını açıklamıştır.

            Sn. ÇİMEN’in görmediği ya da görmek istemediği kar yağışı süresince 286 Köy yolunun kapalı olduğu gerçeğidir. Tamam belediye başarısız ama Sn. Başkan tüm kamu olanakları sizin elinizde iken bu 286 köyümüzün kapalı oluşuna ne dersiniz? Acaba siz de belediyemiz gibi karın altında kalmadınız mı? Şehrin dağınık yapılaşmasında plansız büyümesinde sizin hiç dahliniz yok mu? Daha önceden görev yaptığınız belediyemizde şehrin görüntü yönünden bu kadar çirkinleşmesinde ve hizmet götürmeyi zorlaştıran bu yapının oluşmasında hiçbir sorumluluğunuz yok mu?

            Belediyenin başarısız olmasında ilk taşlarını koyan bir ekiple şu anda bile şehri yönetmeye talip olanlarla, 15 yıldır halkı uyutan ve olumlu olabilecek çok az işlere imza atanların konuşmaya hiçbir haklarının olamayacağı düşüncesindeyiz. Eleştirecek insanların kendi ajandalarının temiz olması gerekmez mi?

Sayın Milletvekillerimiz basınımızda sürekli müjde, müjde haberleriyle gündeme geleceklerine, öncelikli görevlerinin köylerin yollarının açılması olduğunu unutmamalıdırlar.

Gümüşhaneli artık uyumuyor Sn. Başkanlarım. Köy yollarının kapalı olmasında biriniz, şehrin karla mücadelesinde diğeriniz karın altında kaldınız. Farkında mısınız?

 

 

                                                                                                                        Sait ÖZDAMAR

                                                                                                                        CHP  İl Başkanı

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11