banner333

banner309

Şelalenin üstüne yapılan Rabia işareti hakkında açıklama yapıldı.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşçı, Şelalenin üstüne yapılan Rabia işareti hakkında açıklama yaptı.

Gümüşhane 13.09.2017, 22:41 15.09.2017, 00:06
Şelalenin üstüne yapılan Rabia işareti hakkında açıklama yapıldı.
banner400

Gümüşhane Belediyesinin yaptırmış olduğu Fuadiye caddesindeki şelalenin üstüne yapılan Rabia işareti hakkında basın açıklaması

Bu nedir? Bunun manasını anlayabilen var mıdır? Son yıllarda ülke gündemimize damga vuran hatta iktidar partisinin simgesi haline gelen bu parmak nedir? Amacı nedir misyon ve vizyonu nedir? Bunu biraz ifade ettikten sonra kendi öz değerlerinden beslenme konusunda ki yetersizlik sebebi ile çevre uluslardan totem siparişi verenlere birkaç söz söyleyeceğiz.

Hasan el Benna ile temelleri atılan ihvan hareketi diğer adıyla Müslüman kardeşler misyon ve vizyon gereği Allah’ın kitabı ve peygamberin sünnetine göre hareket etmek gayesi içerisindeydiler. Mısır temelli başlayan bu hareket zamanla diğer Müslüman devletlerde de etkisini göstermiştir. Süveyş kanalını millileştirerek İngiliz egemenliğinden çıkaran Enver Sedat’ın öldürülmesinden Amerikan destekli Arap baharı hareketine kadar pek çok eylemde baş aktör konumunda bulunmuşlardır. Kuran ve sünnet çizgisinden çıkmış olan bu gurup İngiliz istihbaratı ile sürekli dirsek temasında bulunmuş ve bölgede Antiemperyalist yapılarla sürekli mücadele halinde olmuştur. Mısırda Vafd hareketine karşı mücadele ederek bölgeyi emperyalist güçlerin merkezi haline getirmişlerdir. Ve bugün yaşanmakta olan Ortadoğu buhranının da en büyük sebeplerinden biri yine Müslüman kardeşler gurubudur.

Kurulduğu günden itibaren millilik vasfından her türlü taviz ile hareket eden Ak parti yöneticileri mevcut siyasi yapının Ümmet ağırlıklı görüş takip etmesi sebebi ile kendisine bu noktada yön çizmiştir. Tüm il ve ilçe yöneticileri günübirlik siyasi kaygılar ve üst makamlara biatlarını göstermek maksadı ile her türlü gayri millî eylem ve söylemde bulunmuşlardır. Bu kimi zaman cumhuriyet değerlerine hakaret şeklinde gerçekleşmiş kimi zamanda Yukarıda gördüğünüz resim gibi kendilerini garantiye almak maksadı ile hükümete her türlü yaranma fırsatını kullanmışlardır. İktidarları süresi içerisinde kullanabilecekleri böylesi totemler ile bu aziz milletin aklı meşgul edilmekte bilinçli bir şekilde Arap milliyetçiliği yapılmaktadır. Arap coğrafyasını mazlumlar coğrafyası olarak göstererek bölgeden kendilerine pay çıkarmaktadırlar. Ülkeyi tekke softaları Tarikat şeyhleri ve Cemaat imamlarına teslim ederek 28 Şubat sürecinden intikam alma duygusu ile hareket edenler hangi Türk coğrafyası için bu şekilde mücadele etmişlerdir. Doğu Türkistan da Çin zulmü altında Soykırıma maruz kalan yurttaşlarımızın hangi simgesi bu ülkede totem haline gelmiştir. Buldukları her fırsatta bizlere ihanet eden bu aziz milletin evlatlarını katletmekten kaçınmayan bu topluluğun simgesinin bu ülkenin milli simgesi haline getirilmesi son derece yanlış ve kırıcı bir olaydır. Kendi öz ve milli değerlerinden destek alması gereken Hükümetimizin böylesi yabancı hizmetkârı hiziplerin totemlerini getirip bizlere dayatma usulü ile göstermesi yanlıştır. Bu durumu kabul etmiyoruz…

Bu ülkenin teminatı konumunda bulunan Ülkü ocakları ve Türk gençliği olarak bizlere dayatma usulü kabul ettirilmeye çalışılan ve bunu Vatan, Bayrak, Millet, Devlet simgeleri ile özdeşleştiren bu Batı destekli Arap kapitalizmini kabul etmiyoruz.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı
Salih TAŞÇI

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39