banner333

banner309

Pirahmet köyü Muhtarı teşekkür etti.

Pirahmet köyü Muhtarı Nevzat Ayvaz, köylerinde meydana gelen sel Taşkınının ardından seferber olan herkese teşekkür etti. 

Gümüşhane 15.04.2017, 12:56
Pirahmet köyü Muhtarı teşekkür etti.
banner400

PİRAHMET KÖYÜ MUHTARI NEVZAT AYVAZ'DAN TEŞEKKÜR

Pirahmet köyü Muhtarı Nevzat Ayvaz, köylerinde meydana gelen sel Taşkınının ardından seferber olan herkese teşekkür etti. 

Pirahmet köyü muhtarı Nevzat Ayvaz, köylerininde meydana gelen sel Taşkını olayın duyulmasının hemen akabinde, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Milletvekili Cihan Pektaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Osman Taşdelen ve DSİ Şube Müdürü Ümit Yayla'nın olay yerine gelerek kendilerine destek olmalarından dolayı, köy adına mutlu olduklarını belirterek, sel Taşkının ardından seferber olan herkese teşekkürlerini iletti.

MUHTAR AYVAZ, "DEVLET YETKİLİLERİNİNİ YANIMIZDA GÖRMEKTEN ÇOK MUTLU OLDUK"
Böyle zor durumlarda Devlet yetkililerini yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Muhtar Ayvaz, 
"Bilindiği üzere 14.04.2017 tarihinde, etkili olan yağmur yağışı neticesinde,  köyümüzün bahçelerinnde Sel taşkını meydana geldi. Dere Islah çalışmaları tamamlanmayan Dere kenarlarında bulunan bahçelerimizin büyük bölümü zarar gördü. Sel Taşkınının meydana geldiği ilk andan itibaren vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde takdire şayan bir çalışma örneği sergileyen ve olayla yakından ilgilenen sayın Valimiz Okay Memiş'in himayelerinde, AFAD Başkanlığımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, çok teşekkür ediyorum. Bu zor günümüzde Devletimizin ve hükümetimizin yanımıza olması ve bizlere olan desteği hepimizi mutlu etmiştir. Köyümüz halkı ve muhtarlık azalarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” İfadelerini kullandı.  

Gümüşhane'de görülen şiddetli yağışların etkisiyle Harşit çayındaki su seviyesinin aşırı yükselmesi sonucu merkeze bağlı Pirahmet köyünde sel nedeniyle bazı mahalle yolları kapanmış, birçok vatandaşların evleri ve bahçeleri sular altında kalmıştı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38