banner333

banner309

Gümüşhane'de Ülkü Ocakları "Birlik Konserinde" Buluştular.

Gümüşhane Ülkü Ocakları olarak bugün AŞIK SEFAİ konseri düzendik konserden önce SEFAİ hocamız şehirde tur atarak halkla selamlaştı . Daha sonra Konserin yapılacağı yere gidildi. Sefai hocadan önce Gümüşhane Belediyesi Mehteran Takımı gelen misafirlerle buluştu.

Gümüşhane 15.04.2017, 20:25
Gümüşhane'de Ülkü Ocakları "Birlik Konserinde" Buluştular.
banner400

GÜMÜŞHANE’DE ÜLKÜCÜLER ‘’BİRLİK KONSERİNDE’’ BULUŞTULAR

Gümüşhane Ülkü Ocakları olarak bugün AŞIK SEFAİ konseri düzendik konserden önce SEFAİ hocamız şehirde tur atarak halkla selamlaştı . Daha sonra Konserin yapılacağı yere gidildi. Sefai hocadan önce Gümüşhane Belediyesi Mehteran Takımı gelen misafirlerle buluştu. İstanbul MHP il Başkan Yardımcısı ve SonsuzTürk haber sitesi Başkan yardımcısı Sayın Selahattin Kocaslan Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Salih Taşcı ve Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinden Onur Eci ye Cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş Beyin 9 IŞIK kitabını hediye etti. Daha sonra konuşma yapana Ülkü Ocakları İl Başkanı Taşcı’’Tarih bana İngiliz ipiyle Kuyuya inmemeyi, Rus ayısı ile aynı ini paylaşmamayı, Çinin yumuşak ipeği ve tatlı yüzüne kanmamayı, Arap’a sırtımı dönmemeyi öğretti. ABD’yi ve AB’yi Yunan’ı Ermeni’yi, sırp’ı ve dahi İranı’da öğretti.’’

Sözün özü tarih bana “ sadece kendime güvenmem gerektiğini” öğretti. Lakin bir de şart koştu. “Bir olursan diri olursun”.

Gün birlik ve başarabilirsek onunla birlikte dirlik olma günüdür. Bu vesile ile Hepinizi tekrar saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE

Diyerek konuşmalarına son verdi .

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11