banner333

banner309

İstanbul Enerji’ye YALÇIN Genel Müdür

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atandı.

Gümüşhane 10.11.2020, 02:57 11.11.2020, 19:35
İstanbul Enerji’ye YALÇIN Genel Müdür
banner400

Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atandı.

Yaklaşık 25 yıldır dünya devi Öztiryakiler A.Ş’de görev yapan ve son 7 yıldır da aynı firmanın Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yalçın, bu görevinden ayrılarak İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine başladı.

Bugüne kadar Gümüşhane ile ilgili her platformda yer alan, çok sayıda projeyi hayata geçiren, memleket sevdasıyla ve gençliğe verdiği önemle Gümüşhanelilerin İstanbul’daki önemli isimlerinden birisi olan Yalçın, başarılarla dolu kariyeri, kişiliği, bilgisi ve bitmek bilmeyen enerjisiyle her kesim tarafından saygı duyulan birisi olarak biliniyor.

Gümüşhaneli kimliğiyle iş dünyasında son dönemde adı sıkça duyulan başarılı isimlerden olan Yalçın, 1962 yılında kurulan ve şehirlerin ihtiyaç ve potansiyellerini belirleyerek yenilikçi ve çevre dostu çözümler sunan akaryakıt, aydınlatma, geri kazanım ve enerji alanında faaliyet gösteren, yenilenebilir enerji ve atıktan enerji projeleri üzerine yoğunlaşan bir şirket olan İstanbul Enerji A.Ş’nin başına getirilmesi memleketinde sevinçle karşılandı.

YÜKSEL YALÇIN KİMDİR?

1970 doğumlu Yüksel Yalçın, 1991 yılında YTÜ Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. 2003 yılında İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı. Halen aynı alanda doktora çalışmalarını sürdürmektedir.

Profesyonel iş yaşamına Elopar AŞ’de Kalite Müdürü olarak başladı. Son 28 yıl boyunca Öztiryakiler A.Ş.’de çeşitli görevlerde bulundu. Stratejik Yönetim Sistemleri, Ar-Ge Merkezi Uygulamaları, Elektrikli ve Gazlı Sisteler Laboratuar Kurulumları, Turquality Uygulamaları, Finans Yönetimi ve Mali İşler konularında uzmanlık kazandı.

Yüksel Yalçın, Çeşitli üniversitelerde “Üniversite-Sanayi İş Birliği/İş Modeli”, Uluslararası Çalışma Örgütü’nde (ILO) “İş Mükemmelliği Uygulamaları”, “Belçika’da Küresel Firmalarda Sosyal Sorumluluk Uygulamaları” konularında sunuşlar yaptı. 1998 yılından bu yana üye olduğu Türk Mühendisler Birliği’nde Genel Sekreterlik ve Yönetim Kurulu üyelikleri yapan Yalçın, halen birçok STK’da aktif görevler yürütmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38