banner333

banner309

GGA Yeni Eğitim Yılına Askerlerimizi Selamlayarak Başladı

Gümüşhane 19.10.2019, 19:16
GGA Yeni Eğitim Yılına Askerlerimizi Selamlayarak Başladı
banner400

Gümüş Gelişim Akademisi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına Başladı.

Gümüşhaneli Bürokratlar Ve Akademisyenler Derneği(GÜBDER) çatısı altındaki Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) 2019-2020 eğitim-öğretim yılına başladı. Açılış konuşmasını Gümüş Gelişim Akademisi Öğrencileri Başkanlığını yapan  Mahmut Şen yaptı. Bugüne kadar yapılan çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştiren Şen, 2017 yılında şehit edilen Şehit Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ın nazarında tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunarak söze başladı. Gümüş Gelişim Akademisi'nin bu yılda geçmiş yıllardaki gibi çok güzel faaliyetlere vesile olacağına inancımız tamdır diyerek bu güne kadar tüm GGA çalışmalarını özetleyen bir sunum yaptı.

Daha sonra Gümüşhaneli Bürokratlar Ve Akademisyenler Derneği Başkanı Erol Tekçe söz aldı. Başkan Tekçe yaptığı konuşmada 2013 yılında hizmete başlayan Gümüş Gelişim Akademisi’nin bugüne kadar yaklaşık 1000 öğrenci ile temas kurduğunu,bu dönem dahil her yıl yaklaşık 100 öğrencinin daha bu sayıya eklendiğini belirtti. Başkan Tekçe bu yıl özellikle israf konusunu ve kaliteli yerli üretim konusunu gündemde tutarak tüm öğrencilerin bu başlıklarda birer hazırlık yapmasını kendi alanlarıyla ilgili birer sunum yapmalarını hedeflediklerini söyledi.Her program öncesinde sunum yapma teknikleri,kendini ifade edebilme, kürsü hakimiyeti gibi konularda öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerimi istiyoruz dedi.
Tekçe, Yine Türkiye çapındaki bütün büyükşehirlerde Gümüşhaneli gençlerin tıpkı GGA ve GÜNOP gibi örgütlenmesini ve ulusal boyutta geçen yılki gibi Abant'ta birlikte olacakları bir Gümüşhaneliler buluşması yapmayı düşündüklerini söyledi. Yine özellikle eğitim, sağlık, kültür, spor ve sanat başlıklarında hem ulusal hem de uluslararası projelerde öğrencilerimizin yer alması için elimizden geleni yapacağız dedi. Bugüne kadarki çalışmalarımızda  emeği geçen özellikle mekansal anlamda yedi yıldır ciddi desteklerini gördüğümüz SADEFE ve EVSAD dernekleri Onursal Başkanı Sn. Orhan Koç'a hasseten teşekkürlerini sundu. Yine akademinin kurulması sürecinde bulunan Dr. Turan Şişman, Metin Ayvazoğlu, Kemal Nalçacı başta olmak üzere tüm emeği geçen GÜBDER yönetimine ve maddi manevi destekte bulunan tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum dedi. Tekçe son olarak gençlere eğer son günlerde gördüğümüz gibi dünyayı bir şarlatanın elinde oyuncak etmek istemiyorsak,Türk milleti olarak ve İslam ümmetinin fertleri olarak çok ama çok çalışmamız ve bilimsel bütün çalışmalarda öncü olmamızın gerektiğini unutmamalıyız,dedi.
Daha sonra sırasıyla Ankara 75.Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr.Erkan Kaymak,Kızılay Derneği Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Şükrü Can,Onkoloji Hastanesi Beyim cerrrahı Dr.Mustafa Öztürk,MEB Müşaviri Altan Erkmen ve Öğrt.Engin Kocagöz,Kültür Bakanlığından İsa Yılmaz,TSE’den Mukaddem Kılıç,SB’dan Aşkın Toygun,GÜBDER Bşk Yrd.Selma Kırmaz ve kız öğrencilerden sorumlu Başkan Melike Canlı birer konuşma yapılıp ardından öğrenciler tek tek kendilerini tanıttı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48