banner333

banner309

Emniyet Müdürü Karataş'tan Meclise Veda Ziyareti

Niğde’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Gümüşhane Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş veda ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Gümüşhane 19.06.2020, 16:37
Emniyet Müdürü Karataş'tan Meclise Veda Ziyareti
banner400

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan atama kararnamesiyle Niğde’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Gümüşhane Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş veda ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Karataş’a yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Karataş’ın Gümüşhane’de mesai mefhumu gözetmeksizin yaklaşık 3 yıldır görev yaptığına dikkati çeken Başkan Erdoğdu, “İlimizde görev yaptığı süre içerinde Emniyet Müdürümüz Ömer Faruk Karataş ile çalışma imkanımız oldu. Görev yaptığı süre içerisinde huzur ve güven ortamını tesis etme, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korunmak amacıyla ilimize çok güzel hizmetleri oldu. Kendisine ilimize yapmış oldunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Karataş ise Gümüşhane’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve güzel dostluklar kurduğunu belirterek, “Gümüşhane’de görev yaptığım yaklaşık 3 yılda güzel işlerde bizleri daima destekleyen, her zaman yanımızda olan İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Meclis Başkanı Erdoğdu, Gümüşhane'ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’a plaket takdim etti.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45