banner333

banner309

Doğalgaz Dönemi Başlıyor

Gümüşhane’de Aksa Gümüşhane Bayburt Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından yapımı sürdürülen doğalgaz çalışmalarında Gümüşhane'ye ilk gaz düzenlenen törenle Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan 2. Etap TOKİ konutlarına verildi.

Gümüşhane 01.10.2011, 12:44
Doğalgaz Dönemi Başlıyor
banner400
 Etkinlik nedeniyle düzenlenen törene Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Aksa Gümüşhane Bayburt Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Salih Ayaydın, şirket yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

 Törende doğalgaz meşalesi Vali Mayda, Milletvekili Üstün, Belediye Başkanı Canlı ve diğer katılımcılar tarafından yakıldı. Daha sonra konutuna ilk doğalgazı alan Arif Okur’un evinde ilk çakmak çakıldı ve ocaklı fırın ateşlendi.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Canlı;

“ Doğalgaz bir medeniyettir, çevreye verilen önemin bir göstergesidir. Doğalgazı çok önemsediklerini belirten Canlı, bu meşaleyi yakmaktaki amacımız, Gümüşhanemize doğalgazın geldiğini ve artık kullanıma hazır olduğunu göstermektir. Artık doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşımız tesisatlarını yaptırıp doğalgazlarını alarak kullanmaya başlayabilirler. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. halkımıza hayırlı uğurlu olsun.. ” Dedi.

 Açıklama yapan Aksa Gümüşhane Bayburt Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Salih Ayaydın ise;

 “Bu çalışma Aksa Doğalgaz Şirketinin ve Gümüşhane Belediyesinin başarılı bir çalışmasıdır. Çalışma süresince bize yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Canlı’ya teşekkür ediyorum ve doğalgazın Gümüşhane halkına hayırlı olmasını diliyorum.. ” Dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44