banner333

banner309

Divan Sofrası 29 açıldı

Gümüşhane 10.11.2019, 06:17
Divan Sofrası 29 açıldı
banner400

Gümüşhane’de restoran sektöründe farklı dekoru, nezih ortamıyla yeni bir renk olacak olan ‘Divan Sofrası 29’ düzenlenen törenle açıldı.

15 Temmuz Zafer Meydanında düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, bu işyerinin lezzetiyle, kalitesiyle Gümüşhane’ye değer katacağını belirterek, “Her açılış yaptığımız yerde söylediğim gibi burada da söylüyorum: Bu iş yeri bizim. Ben bu şekilde sahipleniyorum. Yapımına başladığı andan itibaren burayı takip ediyorum. Güzel bir işyeri olsun. Şehrimize katma değer sağlasın. Burada daha önce yemek yedim. Her şey leziz ve lezzetli. Tabi ticaretin onda dokuzu cesaret. Ben kendilerini aile olarak da tanıdığım için onlarda o cesaretin 10’da 10 olduğuna eminim. Allah bol kazançlar nasip etsin “dedi.

Gümüşhane Vali Yardımcısı Mustafa Pala da böylesine güzel bir tesisin Gümüşhane’ye kazandırılması hem Erzurumlu hem de Gümüşhaneli hemşerimizle birlikte yaptığı girişimin Gümüşhane’ye yüksek standart, yüksek hizmet kalitesi getireceğini belirterek, “Gümüşhane’mize istihdam sağlayacak böyle hizmetleri bizlerde her zaman desteklemeye hazırız” diye konuştu.

GTSO Başkanı İsmail Akçay ise Gümüşhane’ye kazandırılan yeni bir lezzet diyarının açılışını yaptıklarını belirterek, “Ekonominin zor olduğu bu günlerde girişimcilik cesareti gösteren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İlimize kazandırdıkları bu güzel tesisle bundan sonra ilimizde bize rekabet ortamında, yüksek kalitede ve yüksek nitelikte hizmet edeceklerini tahmin ediyorum. İlimizde her türlü mal hizmetin sunumunda rekabet ortamı sağlanmıştır. Rekabet ortamında hem rekabet edenler kazanır hem de oradan mal ve hizmet alanlar kazanır. Dolayısıyla biz böyle bir beklenti içerisindeyiz. Burada en önemli şeyin, o işyerinde çalışanlar olduğunu unutmamak lazım. Yine bir işyerinde en önemli faktörün müşterilerin olduğunu unutmamak lazım. Bu hassasiyetleri göz önünde bulundurmanızı temenni ediyor ve işyerinizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş’in de yaptığı konuşmaların ardından kurban kesilip dua edilerek işyerinin açılışı yapıldı.

Gümüşhaneli iş adamı Ersin Tosun ve arkadaşı Murat Ünal’ın ortak girişimiyle açılan işyerinde cağ kebabı başta olmak üzere, her türlü kebap ve sulu yemek çeşitleriyle hizmet verilecek. 

5 kat olarak hizmete giren ve 320 kişi kapasiteye sahip işyeri 7 gün 24 saat açık olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Divan Sofrası 29 ortaklarından işadamı Ersin Tosun, “Biz burada Gümüşhane’ye farklı bir lezzet olarak cağ kebabı başta olmak üzere, kebap çeşitleri ve çorba çeşitlerini getirdik. 7/24 saat açık olacağız. Farklı ve otantik bir dizaynın yanısıra içerisinde çocuk parkının bulunduğu bir restaurant haline getirdik” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48