banner333

banner309

Bu Zülüm Yapılmaz

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin, vatandaşlara kesin trafik cezalarını eleştirdi.

Gümüşhane 29.08.2023, 21:51
Bu Zülüm Yapılmaz
banner400

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin, vatandaşlara kesilen trafik cezalarını eleştirdi.

GESOP Başkanı Yasin Zengin, kentte artan trafik cezalarına tepki gösterdi. Başkan Zengin yazılı bir açıklama yaparak, kenttin en yoğun olduğu bu dönemde yetkililerin daha anlayışlı olmaya davet etti.

‘OKUL ÖNCESİ VE GURBETÇİMİZİN YOĞUN OLDUĞU BU ZAMANLARDA BU ZULÜM YAPILMAZ’

Başkan Zengin, “Gümüşhane’de son zamanlarda Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve diğer Caddelerde trafik polisimiz esnafımıza ve halkımıza tolere göstermeksizin kıyım yaşatıyor. Esnafımız caddelerde birinci sıranın dolu olduğu zamanlarda mecburen toptancısından malzeme almaya çalışırken trafik cezaları yazılıyor. Vatandaşımız günlük ihtiyacını karşılamak alışverişini yapmak için polisimizden izin aldığı halde plakalara yazılan cezaların ardı arkası kesilmiyor. Okul öncesi ve gurbetçimizin yoğun olduğu bu zamanlarda bu zulüm yapılmaz” diye konuştu.

Deprem zamanı Gümüşhane esnafının ve haklının ülke için örnek gösterildiğini hatırlatan Zengin, “Devleti, milleti için ne kadar mücadele ettiği el ele kenetlenip zor zamanların kardeşlik göstergesini Türkiye’ye örnek bir il olmuştur. Fedakar mücadele vermiş bir şehrin esnafına, halkına bu cezaların yazılmasını doğru bulmuyor ve kınıyoruz. Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bu cezalara karşı olduğumuz herkes bilsin. Acil bir şekilde yapılan bu uygulamadan dönülmesini istiyoruz. Bu şehrin esnafı ve vatandaşı bu muameleyi hak etmiyor. Bugünden itibaren esnafımızın, vatandaşımızın mağdur olmaması için gerekli kurumlara şikayetlerimizi ilettik ve takipçisi olacağız. Gümüşhane halkı ve esnafı kurumlara birimlere nasıl saygı gösteriyorsa aynı şekilde davranılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51