banner333

banner309

Belediyeden Su Borcu Olanlara Çağrı

Gümüşhane Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Gökhan Yaşar, yapılan yeni düzenleme ile su borcunu ödemeyen mükelleflerin sularının kesilebileceğini bildirdi. 

Gümüşhane 10.10.2018, 13:34 10.10.2018, 11:37
Belediyeden Su Borcu Olanlara Çağrı
banner400

Gümüşhane Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Gökhan Yaşar, yapılan yeni düzenleme ile su borcunu ödemeyen mükelleflerin sularının kesilebileceğini bildirdi. 
Yaşar, Belediyelerin en büyük gelir kaynaklarının su ücretlerinin olduğunu ifade ederek, “Su borçlarının ödenmesi kente hizmet verilmesi açısından çok önemlidir. Ödenen su paraları yatırıma dönüşüyor. Tahsil edilemeyen su alacakları ise İlimizde verilecek hizmetlerin önünü kesmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık göstermesini istiyoruz. Elektrik ve Doğalgaz ücreti ödemlerinde gösterilen duyarlılığın yaşam kaynağımız olan ve faydasının direk Gümüşhane’mize hizmet olarak dönüştüğü su ücretlerinin yatırılmasında da gösterilmesini istiyoruz” dedi.
Su borcunu ödemeyenlerin sularının kesilebileceğini kaydeden Yaşar, ödemelerin kredi kartıyla taksitli olarak da yapılabildiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Belediye olarak Vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarına Kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyemizin en büyük gelir kalemlerinden olan su gelirlerinin de bu bağlamda sağlıklı bir şekilde tahsilatı yapılıp hizmete dönüşmesi gerekiyor. Bu noktada Kanunlardaki değişiklikle beraber su da elektrik ve doğalgaz gibi kesilebileceği için bu konuda daha duyarlı olmamız gerekmektedir. Anlık ve mecburi kesintilerde dahi tahammül edemeyen, bazı durumlarda hakarete varan söylemlerde bulunan vatandaşlarımız oluyor. O halde hayatın devamı için temel bir şart olan, her alanda kullandığımız suyumuzun kıymetini bilip gerekli duyarlılığı hem kendimiz hem de Şehrimiz için göstermeliyiz.”
    

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37