banner333

banner309

Belediye Başkanı Çimen, İşçilerle Bir Araya Geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye’de çalışan işçilerle toplantı düzenledi.3

Gümüşhane 15.04.2015, 11:22 15.04.2015, 11:23
Belediye Başkanı Çimen,  İşçilerle Bir Araya Geldi
banner400

 Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Mali Hizmetler Müdürü Kubilay Bozalan, Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk, İşletme Müdürü Vedat Taşdemir, Zabıta Müdürü Halit Şişman ve Belediye’de görevli işçiler katıldı.

Başkan Çimen toplantıda yaptığı konuşmada, Gümüşhane Belediyesi'nin tüm çalışanlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istedi.

Belediye çalışanlarının alın terini çok önemsediklerini kaydeden Başkan Çimen, “Göreve geleli henüz bir yıl oldu. Bu bir yıllık süre içerisinde belediyenin gelir ve giderlerini kontrol altına aldık. Belediyemizin ve sizlerin alın terinin karşılığı olan ücretlerinize sahip çıktık, bundan sonra da çıkacağız. Çalışanlarımızın alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını ödüyoruz. İşçilerimizin alın terinin karşılığını ödemek kolay değildir ama elimizden geldiği kadarıyla işçilerimizin emeğinin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Biz çalışanımızın hakkını yemeyiz, kimsenin yemesine de müsaade etmeyiz. İşçilerimiz Belediyemizin yüz akıdır” dedi.

Başkan Çimen, Belediye hizmetlerinin aksamaması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek, “Belediyemizin bir biriminde işlerin aksaması ve yapılan hizmetlerden vatandaşlarımızın memnun kalmaması bütün Belediyeyi etkilemektedir. Biz istiyoruz ki, her personelimiz özveri içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürsün. Bunun için herkesin üzerine düşen sorumluluğu almasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48