banner333

banner309

Başkan Çimen Vatandaşla Buluşuyor, Yeni Dönem Projeleri İçin Tavsiyeler Alıyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Vatandaşla Buluşuyor, Yeni Dönem Projeleri İçin Tavsiyeler Alıyor

Gümüşhane 15.03.2024, 09:01
Başkan Çimen Vatandaşla Buluşuyor, Yeni Dönem Projeleri İçin Tavsiyeler Alıyor
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, yeni dönem hazırlıkları kapsamında vatandaşlarla buluşuyor. Ev, işyeri, kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Çimen, Gümüşhanelilerin görüş ve tavsiyelerini dinliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Başkan Çimen, Gümüşhane'de "çalmadık kapı bırakmama" prensibi ile esnafları, vatandaşları, kurumları ziyaret ediyor. Eski Hastane bölgesi esnafları, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret eden Başkan Çimen, yeni dönem için Gümüşhanelilerden gelen güzel görüşlerden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Başkan Çimen, ziyaretlerde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yeni döneme az bir süremiz kaldı. Esnafımızı, vatandaşımızı, kurumlarımızı tek tek ziyaret ederek yeni dönem için hem görüş ve tavsiyelerini, hem de dualarını alıyoruz. Bugün de Eski Hastane bölgesi esnaflarını, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etik. İstişarelerde bulunduk. Yeni dönem için vatandaşlarımızdan çok güzel görüşler geliyor. Bütün bunları not alıyoruz. İnşallah yeni dönem başlar başlamaz vatandaşlarımızın görüşlerinden de yararlandığımız yeni projelerimizi hayata geçireceğiz.

Her zaman söylüyorum, Gümüşhane bugün Türkiye'nin en güvenilir şehirlerinin başında geliyor. Gecenin saat 12'sinde yalnız başına kadını ve çocuğu ile her Gümüşhaneli güvenle, tek başına bu şehrin sokaklarında geziyor. Bu güzellikleri tabii ki vatandaşımız görüyor, yaşıyor ve takdir ediyor. Bu takdirleri bize güç veriyor. Bu vesile ile ziyaret ettiğimiz esnafımız ve kurumlarımızdaki kardeşlerimizin ilgi ve teveccühlerine tekrar teşekkür ediyor, hepsine saygılarımı sunuyorum."

Başkan Çimen'in ziyaretlerine AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş da katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49