banner333

banner309

İmamoğlu’ndan Gümüşhanelilere Mesaj Var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Gümüşhane Belediye Başkanı adayı Bedri Ağaç ile İstanbul’da bir araya gelerek Gümüşhaneliler için bir mesaj yayınladı.

Siyaset 15.03.2024, 15:23
İmamoğlu’ndan Gümüşhanelilere Mesaj Var!
banner400

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Gümüşhane Belediye Başkanı adayı Bedri Ağaç ile İstanbul’da bir araya gelerek Gümüşhaneliler için bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane belediye başkan adayı Bedri Ağaç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin İBB başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği anların görüntüsünü, “Güçlü Başkanlar, Güçlü Gümüşhane, Güçlü İstanbul ve Güçlü Türkiye’m!” notu ile sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İmamoğlu, yayınlanan videoda yaklaşan yerel seçimlerde Bedri Ağaç’a destek olmaları için Gümüşhanelilere çağrıda bulunurken, Gümüşhane için hayata geçirilecek olan özenli işler ile birlikte İstanbul ve Gümüşhane arasında ki işbirliğinin devam edeceğine de vurgu yaptı.

“Bedri Başkanımızın Yanındayım”

Yayınlanan videoda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kıymetli Gümüşhaneli hemşerilerim, çok sevdiğim topraklarımın güzel insanları; sizleri İstanbul’dan sevgi ve saygıyla selamlıyor ve kucaklıyorum. Öncelikle önümüzdeki yerel seçimde, Bedri Ağaç başkanımızın yanında olduğumu ve sürecin en güçlü şekliyle birlikte 1 Nisan sonrası İstanbul’un hangi deneyimi varsa Gümüşhaneli hemşerilerimizin Bedri Ağaç başkanlığında Gümüşhane Belediyesinin her işinde hissedilebileceğini buradan duyurmak isterim” dedi.  

“Güçlü İstanbul-Gümüşhane İşbirliği ile Daha Özenli İşler Yapacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Gümüşhane’nin hangi hususta ihtiyacı varsa koşmaya gayret ettiğini belirten İmamoğlu, “Bu duygularla Bedri Ağaç başkanımıza destek olmanızı, güçlü İstanbul-Gümüşhane iş birliği ile çok daha özenli işleri, güzel şehrimize kazandırabileceğimizi bilmenizi istiyorum. Desteğiniz ile birlikte bu seçimi Bedri Ağaç başkanımla birlikte bütün Gümüşhanelilerin kazanmasını istiyorum. Başkanımızın yolu açık olsun, kendisini şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Tüm hemşerilerime yürek dolusu sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52