banner333

banner309

Başkan Başer, Anneler Günü'nde Şehit Annesi Emine Erkan'ı ve Annesi Gülsen Başer'i Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Anneler Günü'nde Şehit Annesi Emine Erkan'ı ve Annesi Gülsen Başer'i Ziyaret Etti

Gümüşhane 13.05.2024, 08:42
Başkan Başer, Anneler Günü'nde Şehit Annesi Emine Erkan'ı ve Annesi Gülsen Başer'i Ziyaret Etti
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve kendi annesi olmak üzere anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Başer'in ilk durağı şehit Polis Memuru Cengiz Erkan'ın annesi Emine Erkan'ın evi oldu.

17 Kasım 1992 tarihinde İstanbul'da teröristlerce yapılan hain saldırıda şehit olan Cengiz Erkan'ın annesi Emine Erkan'ı evinde ziyaret eden Başer, şehit annelerinin fedakarlıklarını ve dayanışma ruhunu takdirle karşıladıklarını belirtti. Şehit annelerinin ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını ifade eden Başer, Emine Erkan'a da bu zorlu süreçte göstermiş olduğu metanet ve vatanseverlik için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Erkan ise Başkan Başer'e nazik ziyaretleri ve anlamlı sözleri için teşekkürlerini iletti.

Başkan Başer daha sonra annesi Gülsen Başer'i de evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Annesi ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Başer, üzerindeki emekleri ve fedakarlıkları için minneat duygularını dile getirdi.

Son olarak Başkan Başer, şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27