banner333

banner309

Bakan Kurum'un Programı Belli Oldu

Bugün Gümüşhane'ye gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un programı belli oldu.

Gümüşhane 14.06.2020, 11:45
Bakan Kurum'un Programı Belli Oldu
banner400

Bugün Gümüşhane’ye gelecek olan Çevre ve Şehircilik  Bakanı  Murat Kurum'un programı belli oldu.

Rize ve Trabzon’a resmi ziyaretlerde bulunacak olan Kurum, bu ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Ercan Çimen’in davetiyle programlarına Gümüşhane’yi de ekledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un programı belli oldu. 

14.06.2020 (Pazar) tarihinde Gümüşhane’ye bir dizi ziyarette bulunacak olan Bakan Kurum,  sırasıyla Gümüşhane Valiliğini ziyaret edecek. Valilik ziyaretinden sonra  Katı Atık Su arıtma Tesisinde İncelemelerde bulunacak olan Bakan Kurum, Millet Bahçesinin yapılması planlanan alanı inceleyecek. Sema Doğan Yaşam Alanını da inceleyecek olan Bakan Kurum, Gümüşhane Belediyesini ardından da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek programını tamamlaması bekleniyor.

Öte yandan Başkanlık sisteminden sonra Gümüşhane’ye ilk önce Tarım ve Orman Bakanı  Bekir Pakdemirli gelmişti. Bakan Pakdemirli’den sonra  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gümüşhane’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Şimdi ise Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum Gümüşhane’ye gelecek. Başkanlık sisteminden sonra Bakan Kurum’un Gümüşhane ziyaretinden sonra Gümüşhane’ye 3 bakan ziyaret etmiş olacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46