banner333

banner309

Üniversitemizde ÜNİLİG Futbol Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak

Gümüşhane Üniversitesi ev sahipliğinde, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Futbol grup müsabakaları Ordu Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi’nin katılımıyla Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Stadyumu’nda başladı.

Gümüşhane Üniversitesi 14.12.2021, 09:15
Üniversitemizde ÜNİLİG Futbol Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak
banner400

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bayram Nazır’ın açılış konuşmasıyla başlayan müsabakalar üç gün boyunca devam edecek. Etkinlikle ilgili görüşlerini dile getiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nazır şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nden ve Ordu Üniversitesi’nden müsabakaya katılmaya gelen öğrencilerimize ve kıymetli hocalarına hoş geldiniz diyorum. Spor her ne kadar tarih boyunca içerisinde bulunan rekabet unsuruyla öne çıksa da spor aynı zamanda kişi ve kurumlar arası ilişkiler için de bir köprü vazifesi görmektedir. Bu bağlamda bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, düzenlenecek müsabakalarda başta Üniversitemiz olmak üzere tüm üniversite takımlarına başarılar diliyorum.”

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise düzenlenen etkinlikle ilgili şu açıklamalarda bulundu: Üniversiteler arası futbol müsabakalarına katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Saygı, sevgi ve centilmenlik ruhu içinde geçeceğine inandığım müsabakaların aynı zamanda üniversiteler arası birlik ve beraberliğimizi de pekiştireceğini düşünüyorum. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Gümüşhane Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin katılımı ile gerçekleştirilecek turnuva 15 Aralık tarihinde sona erecek

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39