banner333

banner309

Gençlik Merkezi ve Bağımlılıkla Mücadele Programı Düzenlendi

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Gençlik Merkezi Tanıtımı ve Bağımlılıkla Mücadele başlıklı program düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi 14.12.2022, 13:19
Gençlik Merkezi ve Bağımlılıkla Mücadele Programı Düzenlendi
banner400

Gençlik Merkezi Müdürü ve Gümüşhane Yeşilay Başkanı Selman Eroğlu, Gümüşhane Yeşilay Danışmanlık Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Fatmagül Bayrak Özer, Gençlik Liderleri Yusuf Yıldırım ve Mehmet Koç’un katılımıyla düzenlenen etkinlikte Gençlik Merkezleri ve bağımlılıkla mücadele konuları ele alındı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gümüşhane Yeşilay Şubesi Başkanı ve Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu, gençlik merkezlerinin işlevlerini ifade eden konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gençlik merkezleri, gençlerin kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda faaliyetlere katılımını desteklemeye yönelik kurulan merkezlerdir. Bu merkezlerimiz, gençlerimizin toplum ile iletişim süreçlerine katkıda bulunmakla beraber sosyal ve kültürel yönlerinin gelişimini de destekleyici bir rol üstlenmektedir. Sizleri bu merkezlerimize davet etmekle beraber, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkürlerimi sunuyorum.”

Eroğlu’nun konuşmasının ardından Gençlik Merkezi liderleri tarafından öğrencilerimize ilgili merkezlerde düzenlenen ve düzenlenecek etkinlikler hakkında tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Gençlik liderlerinin tanıtım sunumlarının ardından kürsüye gelen Gümüşhane Yeşilay Danışmanlık Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Fatmagül Bayrak Özer, ilgili merkezde gerçekleştirilen faaliyetler ve bağımlılıkla mücadelenin ana hatlarını ifade eden bir tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Düzenlenen program, Dr. Öğretim Üyesi Esra Karapınar Kocağ’ın konuşmacılara teşekkür sertifikaları takdimiyle sona erdi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48