banner333

banner309

29.06.2019, 23:43

Eski  Ve  Yeni  Osmanlıcılığa  Bakış !

Eski  Ve  Yeni  Osmanlıcılığa  Bakış !

Evladı Osmanlıların bir kısmı Fransa'da Fransız vatandaşı,bir kısmı bazı Arap ülkelerinin vatandaşı ,bir kısmı da ABD gibi ülkelerde o ülkelerin vatandaşı oldular ve torunları Türkçe bile bilmiyor! Osmanlıcılık iflas edeli çok yıllar geçti.Şimdi ortaya çıkan Osmanlıcılığı ABD ve Siyonizm istiyor! Siyonizm,küresel tek dünya devleti kurmak istiyor. Hristiyan para babaları ve Siyonistler Ulus -Devlet ve Gümrük duvarı istemiyorlar.Küçük küçük etnik ,dinsel devletçikler ve federasyonlar istiyorlar .Türkiyeyi eyaletlere ayırmak Türk Halkının dikkatini çekeceğinden, ''Osmanlıya dönüyoruz ,İslamın gereğini yapıyoruz !'' denilerek inançlarına bağlı halka bu öneriler yutturulacaktı ve hala bu öneriler şiddetle ABD tarafından bu ülkede yaşayan halk üzerinde propagandası yerli işbirlikçiler tarafından yaptırılmaktadır.!

Türk Milleti şunu bilmelidir,elbette Osmanlı Devleti de ,ondan önce kurulan Türk Devletleri de ,şimdiki TC Devleti de bizim devletlerimizdirler. Ama şunu da düşünmeliyiz, önemli tarikat liderleri de örneğin ;Nakşi Şeyhi Kabbani ABD de, Feto ABD de, İngiliz ajanı olmasından dolayı Kıbrıstan sürülen Nakşibendi Nazım Kıbrısi İngiltere ve ABD tarafından korunup desdeklenmekte , ABD bunlara müthiş destekler vermektedir. Niçin? Önce Almanya'nın sonra İngiltere'nin Saidi (Kürdi)Nursiye verdikleri desteğin aynısını bu tarikat liderlerine ve burada yazmadığımız liderlere de desdek veriyorlar, yedirip içiriyorlar ,çok paralar harcıyorlar , niçin ? Ve dikkat ederseniz bunların hepsi Eyaletlere ayrılmış bir Osmanlının tekrar gelmesini istiyorlar .Ortadoğu ve İslam ülkelerini avuçta tutmak için Eyaletlere ayrılmış bir Osmanlı ABD için çok önemli ,çünkü Türk gençleri ABD nin silahşörü ve savaşçıları haline sokulacaktır ondan...Pkk ya da sinsi açık destek vermek ,Türkiyeyi iki de bir Eyalet sistemine zorlamak ABD nin bu coğrafya üzerindeki hedefleridir. Kominizm çökmeden önce de şimdi de sinsice bu hedeflerin aynısını Rusya da gütmektedir.Onun için TC devletini korumak ve yüceltmek her Türkün birinci vazifesi olması gerekmez mi, İyi düşünmek lazım!

Geçmişten ders almak lazım !Müslüman akıllı ve uyanık olmalı.Osmanlı deyince ; Türk,Arap, Bulgar,Sırp, Rum,Ermeni,Yahudi ,Yunan, Bulgar ,Arnavut

vb azınlıklar demektir.Çünkü hepsi Osmanlıyız derdi ama Türkler hariç diğer çoğu Emperyallerin etkisi ile ihanetlerine de devam ederlerdi ... Bu azınlıkların hepsi bizde Osmanlıyız derdi ama içlerinden de Osmanlıyı batırmak için sinsi planlar kurarlardı!

Osmanlı ,ayrıca bir aile sülalesidir. Bu sülale de Türk' tür. Fakat sonradan yabancı hatunların özellikle Orhan Bey'den sonra sarayda Padişahlarla evlenmesi ile saray nesli allak bullak olmuştur .Onun içindir ki biz gerçek Türkler ,Osmanlı değil de biz Türküz dersek daha yerinde olacaktır.Şimdi diyenler olacaktır, Osmanlı deyince daha geniş  kapsamlı bir coğrafya ve  topluluklar akla gelir ve  çok bir güç oluşur.İlk bakışta  öyle görünüyor ama  Osmanlı bunu denedi  ve olan sadece Türklere oldu,binlerce Türk evladı cephelerde savaşıp ölürken,azınlıklar  Osmanlı sınırları içinde keyfinde, ihanetinde idiler.Bunların en başında da Arap kardeşleri görebilirsiniz!

Zaten Osmanlı Devleti ; bu Osmanlıcık akımı ile birlikte , devleti ele geçiren ,her noktaya giren ajanlar sayesinde içten ve dıştan devleti kemiren azınlıklar ve cahil yöneticiler yüzünden bugünkü gibi Emperyalistler tarafından kullanılması ile iç ve dış hainler sayesinde , Osmanlı Devleti zayıflatılmış ve çökertilmişti .

Allah'tan M Kemal Atatürk ve arkadaşları ortaya çıktı ve Türk Milleti ; İng,Fransız, Yunan,Rus, İtalyan,Alman ve içimizdeki hainlere uşak olmaktan kurtuldu. Ülke içinde sinen saklanan bir çok hain şimdi hortladı ve bir kısmı dini,bir kısmı Osmanlıcılığı, bir kısmı tarikatları,bir kısmı ekonominin bozukluğunu,bir kısmı adaletsizlikleri , bir kısmı, faşizmi,bir kısmı kominizm gibi ideolojileri vb kullanarak ,şimdi son tahlilde Türk kelimesini ve TC ibarelerini de kaldırarak TC Devletini yıkmaya çalışıyorlar.

Bugünkü mücadele parti mücadelesi değildir , TC Devleti'nin var ve yok olma mücadelesidir. Bizler gibiler , partici ve siyasetçi değil , yeniden Milli Mücadele uğraşı veren Türk Milliyetçileriyiz-Cumhuriyetin koruyucularıyız . TC Devleti'nin yıkılmaması için canını seve seve verebilen ve her türlü Emperyalizme karşı çıkan vatan evlatlarıyız. Türk Milleti bunu bilmelidir ve bu ülke üzerindeki oynanan oyunları bu millet Atatürk gibi yeniden ayağa kalkarak bozmalıdır !

Saygılarımla...

Cevat NAS

Yorumlar (5)
Hamit içli 5 yıl önce
sayın yazar mükemmel bir yazı.saygılar sunarım.
Şahin 5 yıl önce
sayın yazar yüreğine sağlık.
Aslan 5 yıl önce
mükemmel.saygılarla kal.
Oya 5 yıl önce
gümüşhanede böyle açık fikirli birilerinin olması çok güzel birşey.saygılarımla
mustaf 5 yıl önce
i̇yi ki varsınız ve hemşehrimizsiniz. herkes yazmaktan korkuyor sizi takibediyor ve sizi tebrik ediyorum.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59