banner333

banner309

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Gümüşhane Sporuna Büyük Destek

2016 yılında İmam Hatip Ortaokuluna dönüşen Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, sportif ve kültürel başarılarıyla adından söz ettiriyor

Eğitim 08.02.2024, 15:17
Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Gümüşhane Sporuna Büyük Destek
banner400

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, bu yıl Okul Sporları Futsal alanında kısıtlı öğrenci sayısına rağmen İl Birincisi olarak Gümüşhane’yi Erzurum’da yapılacak Bölge Yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndan Gümüşhane Sporuna Büyük Destek
2016 yılında İmam Hatip Ortaokuluna dönüşen Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, sportif ve kültürel başarılarıyla adından söz ettiriyor. 2016 yılından beri okul sporlarında sayısız kupa ve derece kazanan Ortaokul, özellikle geçen yıl bilek güreşi yarışmalarında İlde derece yaparak, Artvin’de yapılan bölge finallerinde başarılı olmuş, Türkiye Finalleri için Kayseri’de yapılan yarışmalarda da 1 Türkiye İkinciliği ve 1 Türkiye Üçüncülüğü dereceleri elde ederek Gümüşhane’ye büyük mutluluk yaşattı. Ayrıca geçen yıl Halk Oyunları İl Yarışmalarında 1.olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Bölge Yarışmalarında da Gümüşhane’yi temsil etti.

Gümüşkoza’ya konuşan Okul Müdürü Mesut Ergün, öğrenci sayısının az olmasına rağmen, öğrencilerini hem akademik olarak başarıya taşıdıklarını hem de sportif ve kültürel anlamda değerlendirdiklerini, yönlendirdiklerini ve bunun sonucunda da değişik alanlarda dereceler ve başarılar elde ettiklerini belirtti.

Ergün, ayrıca Gümüşhane’yi son yıllarda Bölge ve Türkiye finallerinde temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek bu başarıya katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze  ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49