banner333

banner309

Doğan, “Oltanbey Mahallesini birlikte daha güzel bir yer haline getireceğiz”

Ertuğrul Doğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Oltanbey Mahallesi muhtarlığı için adayı oldu.

Güncel 08.02.2024, 15:24
Doğan, “Oltanbey Mahallesini birlikte daha güzel bir yer haline getireceğiz”
banner400

Gümüşhane'nin Oltanbey Mahallesi'nde uzun yıllardır esnaflık yapan Ertuğrul Doğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde mahalle muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Oltanbey Mahallesi sakinleri tarafından uzun zamandır tanınan ve saygı gören Ertuğrul Doğan, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Oltanbey Mahallesinde yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek ve mahalleyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek istediğini ve  uzun yıllar esnaflık yaptığından dolayı Oltanbey mahallesinin ihtiyaçlarını yakından bildiğini dile getirdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Oltanbey Mahallesi sakinlerinden destek beklediğini söyleyen Doğan, "Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için muhtar adayı olmaya karar verdim. Uzun yıllardır esnaflık yapıyorum ve mahallemizin ihtiyaçlarını yakından biliyorum. Bu deneyimimi muhtarlığımda da kullanacağım. Mahallemize hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Mahallemizdeki yolların asfaltlanması, parkların yapılması, çocuk oyun alanlarının iyileştirilmesi gibi birçok sorunun çözüme kavuşturulması gerekiyor. Ayrıca mahallemizin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artırılması için çalışmalar yapacağım. Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. Mahallemizi birlikte daha güzel bir yer haline getireceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07