banner333

banner309

ŞİDEF’li Kadınlar’dan Anlamlı Hediye

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) kadın ve aileden sorumlu Genel Baskan yardımcısı Necla Gündoğan ve kadın komisyonu, Mayıs ayının Anneler gününü, Haziran ayınında Babalar gününü anımsatmasından dolayı ikisinide kapsayan anlamlı bir etkinlik düzenlediler.

Dernek 27.05.2019, 19:18
ŞİDEF’li Kadınlar’dan Anlamlı Hediye
banner400

Şiran Dernekler Federasyonu kadın ve aileden sorumlu Genel Baskan yardımcısı Necla Gündoğan ve kadın komisyonu, Mayıs ayının Anneler gününü, Haziran ayınında Babalar gününü anımsatmasından dolayı ikisinide kapsayan anlamlı bir etkinlik düzenlediler.

Çocukları olmayan veya olup da bakıma muhtaç olan, huzurevinde kalan yaşlı anne ve babalar için ne yapabiliriz noktasında, Göztepede bulunan Semiha Şakir Huzurevi Müdürü Ulaş Bey ile görüşülerek mini buzdolabına ihtiyaç olduğu tespit edildi.

Şiranın değerli kadınlarının birlikteliğiyle 1 adet Mini Buzdolabı alınıp, kadın komisyon Başkanı Necla Gündoğan,komisyon başkan yardımcısı Nuriye Altuntaş, Boğazyayla köyünden Sümeyra Karaboğa, Çambaşı köyünden Güler Yıldız ve Eldiğin köyünden Sevim Çelik huzurevi sakinlerini yerinde ziyaret ederek karşılıklı duygusal ve sevgi dolu birlikteliğin mutluluğunu yaşadılar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48