banner333

banner309

Metin Kaptanoğlu GİYAD Derneğini ziyaret etti. 

Metin Kaptanoğlu "GİYAD - Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma" Derneğini ziyaret etti. 

Dernek 04.12.2023, 21:38 04.12.2023, 21:44
Metin Kaptanoğlu GİYAD Derneğini ziyaret etti. 
banner400

Ak Parti'den Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Metin Kaptanoğlu "GİYAD - Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma" Derneğini ziyaret etti.

Küçükçekmece'nin sıcak yüzlü insanlarıyla dolu sokaklarında, yerel yönetimde yeni bir dönem için adımlar atılıyor. Bu adımlardan biri de Ak Parti'den Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Metin Kaptanoğlu'nun, GİYAD'ı ziyareti oldu. Ziyaretinde, kendisini tanıtarak ve hizmete talip olduğunu belirterek samimi bir yaklaşımla sözlerine başladı.

Kaptanoğlu, doğma büyüme Küçükçekmeceli olarak, bu topraklarda yaşayanların ve bu semtin sokaklarında yürüyenlerin sorunlarını en iyi şekilde anlayabileceğini vurguladı. Yerel yönetimlerdeki yöneticilerin, sadece buralı olmanın ötesinde, halkın içinden gelmiş, sorunlara vakıf ve çözüm odaklı isimler olmasının önemine dikkat çekti.

Aday adayları arasındaki rekabeti değil, ortak hizmet amacını ön plana çıkaran bir tavır sergileyen Kaptanoğlu, diğer aday adaylarını da tebrik etti. Her birinin, Küçükçekmece'ye en iyi hizmeti sunmak adına yola çıktığına inandığını ve her adayın kıymetli olduğunu belirtti.

GİYAD Başkanı Bayram Erdem ise Kaptanoğlu'nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, onun Küçükçekmece'nin içinden gelmiş, azimli ve çalışkan bir isim olduğunu vurguladı. Yaklaşık 25 yıllık bir dostlukları olduğunu belirterek, Kaptanoğlu'nun adaylık sürecinde başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda, GİYAD Başkanı Bayram Erdem, Kaptanoğlu'na kendi kaleminden çıkmış akademik bir çalışma olan "15 Temmuz - Darbe - Medya - Toplumsal Hareket - Direniş" başlıklı kitabını imzalayarak takdim etti. Kaptanoğlu ise bu anlamlı hediye için teşekkürlerini ileterek Erdem'in ülke için yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını ve kendisini tebrik ettiğini belirtti.
 
GİYAD ziyaretinde yaşanan bu samimi diyaloglar ve karşılıklı saygı, yerel yönetimde işbirliği ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Metin Kaptanoğlu'nun hizmet için çıktığı bu yolda, samimi ve anlayışlı yaklaşımıyla geleceğe umutla bakılmasını sağlıyor.


Küçükçekmece'nin geleceğine dair bu umut dolu buluşma, bölgenin yönetimine dair yeni bir bakış açısı ve işbirliği ruhunu yansıtması açısından oldukça anlamlıydı.

Kaynak: Hicret Haber

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55