banner333

banner309

Gümüşhaneli Öğrenciler Bağcılar'da Yarıştı

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği tarafından organize edilen Gümüşhane İli ve Köyleri 2014 Bilgi Kültür Yarışması, Bağcılar Halk Sarayında gerçekleşti.

Dernek 28.01.2014, 22:22 29.01.2014, 16:07
Gümüşhaneli Öğrenciler Bağcılar'da Yarıştı
banner400

 Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği tarafından organize edilen Gümüşhane İli ve Köyleri 2014 Bilgi Kültür Yarışması, Bağcılar Halk Sarayında gerçekleşti.

Şahin Çakmağın Kuran'ı Kerim Tilaveti ile açılışı yapılan programın sunuculuğunu Miraç Sünnetçi yaptı. 

Gümüşhane'nin 19 derneğinden öğrencilerin katıldığı programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin, Bağcılar Akparti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Arslan, Sanatçı Selahattin Tanış ve çok sayıda hemşerimiz katılım gösterdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmasında Mevlananın "Bir nesilin geleceğini bir önceki nesil hazırlar" sözleriyle Gümüşhane Derneklerinin gençlere verdiği öneme değindi.

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Zafer Uçan geleneksel olarak gerçekleştirdikleri bu  organizasyonun her yıl dahada büyürek devam ettiğini dile getirdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya, Başkan Yardımcısı Şahin Köse'ye, programa katılım gösteren dernek yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Programda ayrıca öğrenciler yumurta taşıma yarışması yaptı. Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Kadın Kolları tarafından da yemek yarışması gerçekleştirildi. Yarışma sonunda öğrencilere hediyeler verildi.

Yarışmanın sorularını Uğur Dershanesi (Turay Kesler) tarafından hazırlandı. Çekişmeli geçen yarışmada Kabaktepe, Özbeyli ve Köse Derneği öğrencileri arasında eşitlik bozulmadı ve her 3 derneğin öğrencileri birinci ilan edildi.

Programa katılan dernekler şöyle; 

Bağcılar İl Derneği
Köse Derneği
Arzular Köyü Derneği
Kabaktepe Köyü Derneği
Özbeyli Köyü Derneği
Süle Köyü Derneği
Akgedik Köyü Derneği
Doğankavak Köyü Derneği
Yeniyol Köyü Derneği
Gökdere 1 Köyü Derneği
Gökdere 2 Köyü Derneği
Yayladere Köyü Derneği
Aslanca Köyü Derneği
Beyçam Köyü Derneği
Oylumdere Köyü Derneği
Keçikaya Köyü Derneği
Nazlıçayır Köyü Derneği
Tamzı Köyü Derneği
Gökçeköy Derneği
Köyü Derneği
Örenler Köyü Derneği


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48