banner333

banner309

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi’nden Hızır Aktaş'a Teşekkür

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi ne veda ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane 29.01.2014, 08:33 29.01.2014, 08:36
Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi’nden Hızır Aktaş'a Teşekkür
banner400

 Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ, Şube yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri hazır bulundu.

 Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AĞAÇ “sayın müdürümüz ile iki yıla yakın bir süre çalışma fırsatımız oldu, bu süre içinde ilimizin eğitimde elde ettiği başarıları sayısal veriler ortaya koymaktadır. Bizde eğitim in bir paydaşı olarak bu çalışmalara destek olmaya çalıştık. Karşılaştığımız ve bize olaşan eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında müdürümüz ile birlikte çözüm yolları aradık ve sorunları çözmeye çalıştık bu anlamada da müdürümüze bizlere ve eğitim camiasına gösterdiği hoşgörüye teşekkür ediyoruz. İlimizde eğitimin daha ileriye gitmesi için çalıştı. Eğitim camiasını ve Gümüşhane’yi kucakladı. İlimiz yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ “gösterilen bu sıcak ilgiye teşekkür ediyorum. Gümüşhane’de ve Milli eğitim camiası olarak güzel işler yapmaya çalıştık, bu çalışmalarda destek ol an tüm eğim camiasına sivil toplum kuruluşlarına ve Gümüşhane halkına teşekkür ediyor. Onları her zaman yanımızda gördük onlardan aldığımız destekle ilimizin eğitim başarılarını daha ileriye taşımaya çakıştık. Eğitim-Bir-Sen ülke genelinde çok güzel çalışmalara imza atmış ve ülkemizin demokratikleşmesine katkı sağlamıştır. Gümüşhane Şubesi de yerelde başarılı çalışmalar yaparak ilimizin eğitiminin vazgeçilmez bir paydaşı olmuştur. İlimizin eğitimin gelişmesi için destek olmuştur. Eğitim çalışanlarının sorunları n çözülmesi için gerekli girişimleri yapmış eğitim çalışanlarının sorunsuz olarak çalışmalarına destek olmuştur. Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi başkanı nezdinde yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ediyorum.”dedi.

 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen  veda ziyareti Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇın , İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ’a plaket sunmasının ardından son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38