banner333

banner309

Ankara'daki Gümüşhaneliler, Etimesgut Anadolu Günleri Festivaline Hazırlanıyor

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği ve 1 Eylül Cuma gününde başlayarak 10 Eylül'de sona erecek olan 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'ne katılacak olan Ankara'daki Gümüşhaneliler, hazırlıklarını hızlandırıyor.

Dernek 28.08.2023, 12:54 28.08.2023, 14:57
Ankara'daki Gümüşhaneliler, Etimesgut Anadolu Günleri Festivaline Hazırlanıyor
banner400

Bu yıl 25. kez düzenlenen Uluslararası Etimesgut Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nde Gümüşhane'nin ruhu hissedilecek. Bu bağlamda Etimesgut Gümüşhaneliler Derneği ile birlikte Sincan Gümüşhaneliler Derneği, Sincan'da faaliyet gösteren Şiran Aşağıduruçay Köyü Derneği ile Etimesgut'ta faaliyet gösteren Şiran Akçalı Köyü Platformu, Sincan'da bulunan Gümüşhaneliler Derneği'nde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.

"BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!"

Toplantıda söz alan Sincan Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Birol Demirci, "Bu işi birlikte üstleneceğiz ve birlikte başaracağız. Bundan sonra Sincan ve Etimesgut Gümüşhane Dernekleri olarak birliktelikten güç doğar ilkesiyle hareket etmeliyiz. Ayrıca yeni programlar, şenlikler ve paneller düzenleyerek birlik ve beraberliği artırmaya gayret gösterelim" dedi.

Şiran Aşağıduruçay Köyü Derneği Başkanı Necdet Kara ise yaptığı açıklamada, "Bizler, İl Derneklerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Festival programına elimizden geldiğince destek vereceğiz" şeklinde konuştu. Şiran Akçalı Köyü Platformu Başkan Yardımcısı olan Özkan Yıldırım, "Üzerimize düşen her türlü görev için maddi ve manevi olarak hazırız" ifadesini kullandı.

GÜMÜŞHANELİLER ETİMESGUT FESTİVALİ'NE HAZIR

Etimesgut Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ayhan Şahin, "Hep birlikte" ilkesiyle birçok işe imza atabileceğimizi belirterek toplantıya katılan dernek ve platform başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Tüm başkanlar birlikte "Sonuç olarak Anadolu Günleri Festivali'ne hazırız" mesajını verdiler.

Kaynak: Flas Gazetesi (flasgazetesi.com.tr)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22