banner333

banner309

AGD Gümüşhane Şubesinde Yeni Başkan

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi'nde başkanlık değişimi yaşandı.

Dernek 07.11.2023, 09:11
AGD Gümüşhane Şubesinde Yeni Başkan
banner400

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi'nde başkanlık değişimi yaşandı. 13 yıldır AGD Gümüşhane Şube Başkanlığı görevini sürdüren Naci Şenel, görevini Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olan Furkan Ustakurt'a devretti.

AGD Gümüşhane Şubesi'nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Naci Şenel, AGD'de gençlerin manevi köklerinden kopmaması, şuur ve inançla yetişmesi için mücadele ettiğini söyledi. Şenel, "Bu azim ve kararlılıkla 13 yıl boyunca elimden gelen çabayı göstermeye çalıştım. Teşkilatlara yeni bir kan ve heyecan gelmesi için görev sahiplerinin değişmesi gerektiği inancıyla görevi Furkan Ustakurt'a devrettim. Ustakurt'un bu görevi hakkıyla yapacağına inanıyorum." dedi.

Furkan Ustakurt ise yaptığı teşekkür konuşmasında, Naci Şenel'e teşekkür ederek, "Her yaptığı işi ihlasla ve cihat aşkıyla yapıyor. Bu yönüyle bizlere de örnek oluyor." ifadelerini kullandı. Ustakurt, Naci Şenel'in tecrübelerinden istifade etmek için yeni yönetimde kendisine verilen görevi kabul etmesinin dernek adına önemli bir kazanç olduğunu vurguladı.

Törene, AGD Gümüşhane Şubesi üyeleri ve davetliler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52