banner333

banner309

05.01.2015, 18:52

DANANIN KUYRUĞU !

 DANANIN KUYRUĞU !
Demirtaş : Dananın Kuyruğu Kopacak... 
Kuyruk Onlarda.. Dana Bizde Kalacak...100 yıl önce yarım kalan hesap şimdi görülecek."Diyor.
Laf ola beri gele ! Bu cümleleri nasıl anlıyorsunuz?
Hükümetin yıllarca verdiği tavizler, gelip duvara dayandı zahir. Pkk nın aldığı tavizler sayesinde ,bırakın TC Devleti'nin egemenliğini,adamlar kendilerini daha ilerde ve daha güçlü hissedip yorumluyorlar.

Yıllar önce, bir tek Türk askeri geliyor dendi mi ,tüm hainler ,pkk  tedhişçileri kaçacak delik ararlardı.Şimdi kendilerini çok akıllı sanan ,pkk yı şımartanlar  yüzünden , son yıllardaki politikalar sayesinde, ihanet şebekeleri Türk Devletine meydan okuyorlar.  Türk Milleti bu ''DANA KUYRUĞU '' meselesini iyi okuyup değerlendirmesi lazımdır.
Hala yardakçılık yapanlar,o pis çıkarlarınız hiç bitmeyecek ve ülke sizlerin yüzünden tehlikelerle karşı karşıyadır.Bir ve beraber olma zamanı geçmektedir. Yanlış mı düşünmekteyiz acaba???

Türk Milliyetçilerinin , vatansever herkesin de uyuduğunu,meselelere karşı duyarlılıklarının,tepkilerinin çok zayıf ,cılız olduğunu,  ihanete karşı  tepkilerin beyanatlarla geçiştirildiğini görmekteyiz. Bu durum  Türk Milletinin  karakter yapısı ile hiç bağdaşmıyor.

Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne katkısı olmayan ,sadece ceplerini düşünen menfaatçilerden bu ülkenin hayrına herhangi bir iyilik beklenemez. Katil Apo ile aynı masaya oturmak ,bu ülkeye ihanettir. Dünyanın neresinde ,hangi devlet katillerle masaya oturmuştur?

Şimdi Apo'nun ağzına bakıyorlar. Bu ülkenin geleceği sanki bu katilin iki dudağı arasında. TC devleti kocaman bir devlettir.En güçlü  Silahlı Kuvvetlerden birine sahiptir.Devlet ,devlet olma vasfını göstermelidir. Bu inlerde yaşayan döküntülere, binlerce şehidin hesabı sorulmalıdır. Açılımmış,özerklikmiş,boşversenize ,amaç bu ülkenin parçalanmasıdır. Bunu  herkes  kafasına koymalıdır. Adam  çıkıp tv de  yapacaklarını  bangır bangır çekinmeden söylüyor. Bunlar hala  duymamazlıktan geliyor. Niçin ? Çözüm sürecine zarar gelmesin diye. Çözüm süreci  bize ne getirecek ? İşte  DANANIN GÖVDESİ  ve  KUYRUĞU   meselesi ...Ayrıca 100 yıl önceki  hesabın intikamı !Hangi hesapsa...  

Çünkü ABD,İsrail,İngiltere ve diğerleri öyle istiyor. Öcalan ve pkk sadece birer kullanılan maşadır. Birçok il ve ilçede hakimiyetin bu   hainlerin   eline geçmesi utandırıcı bir gelişmedir. Türk Milleti derin uykudan uyanmalıdır. Bu topraklar için dedelerimiz kan ve can verdi. Öyle basit değil bu mesele...                              

Bir çakıl taşı dahi biz Türk Milleti için çok değerli ve önemlidir. Şimdi  yumuşak karınlı bir zaman  bulan  pkk  hiç ümitlenmesin . Bu millet  elbetteki bir gün son sözünü söyleyecektir.
Saygılarımla.
C NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38