banner333

banner309

07.06.2017, 17:57

Yine Mehmet  Ölüme !

Yine Mehmet  Ölüme !

Katar'a yönelik ABD ve Suudi Arabistan öncülüğünde başlatılan ablukaya itiraz eden Türkiye, Doha'ya destek için sembolik bir adım daha attı. Geçen yıl Türkiye ile Katar'ın imzaladığı askeri anlaşma TBMM gündeminin ön sırasına alındı. AK Parti'nin girişimiyle öne alınan Türkiye'nin Katar'a asker konuşlandırmasını öngören anlaşma  mecliste onaylandığına göre ,Memet  nöbete !!!

*

Verilen ilgili  notaya, merkezi Katar olan dolarların(!)Türkiye operasyonlarını da ekleyin..
Açıkçası Katar Krizi'ni iyi gözlemlemek lazım..
Görülüyor ki, sürekli Türkiye'nin başını belaya sokan dahili güç, ya her şeyini kaybedecek ya da yine Türkiye'den bir şeyler koparacak..
ABD ve İsrail bizle oynamaya devam ediyor ve edecek.. Bu yüzlerce yıllık gerçeğimiz..
Yani anlayacağınız, Türk evlatları gidip Katar'da Araplar için ölecekler . Mehmet , bizimle alakası olmayan yerlerde ölecek...Araplarda gidip ABD de ve  Avrupa'da  petrol paralarını  harcayıp fink atacaklar.Neden  fink atmasınlar ki ; Katar'da  kişi başı milli gelir 130 bin dolardır.Bizim  Anadolu çocukları  bu  mazlumları korumak için oraya gidecekler.

*

Ama Kerkük' e  sıra geldi mi   ,onca Türkmen'in katliamına rağmen hiç kimse  kılını kıpırdatmadı.Sadece  kürsülerden iç piyasaya nutuklar  yükselip  durdu. 

*
Araplar birbirini asırlardır yerken,bizim akıl noksanları hala İslam Birliği deyip duruyor. İran -Irak  savaşları ve diğer Arap ülkelerinin  bir biri ile olan savaşları ,husumetleri  hiç bitmedi,bitmeyecek. ABD  onları  avuç içine almış,kukla gibi  bizimle oynadığı  gibi  oynuyor.Hoş bizim  İslam Birliği  isteyenlerimizin kendileri de  20 küsür Arap ülkesinin  birbiri ile olan  ilişkilerine bakıldığında  İslam Birliğinin olamayacağına   inanmıyor ama ,  bu fikir  iç siyasette bayağı prim yapıyor. İslam fitürsuzca kullanılarak cami altlarında ve cami içleri de dahil ,dini çıkar için kullananların iktidarına vesile oluyor ve iktidar ömrü dini kullanarak uzatılıp devam ettiriliyor.
*
Türk Milliyetçilerini de yemeden gelen bu güruha ,şaşırmış bazıları da yardımcı oluyor. Türk düşmanlığı yapanları başkan yapmak için, kendi samimi Milliyetçi dava adamlarını dahi her gün harcamaya, neye ve kime hizmet ettiğini bilemeyenler devam ediyorlar.

Cevat  NAS

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59