banner333

banner309

14.07.2017, 21:01

Temmuz Tiyatrosu

Temmuz  Tiyatrosu

15 Temmuzla ilgili hazırlanan afişlerde halkın(Bir çoğu parti militanlarınca), ağlar vaziyette ve ağzı burnu aldığı darbelerden kanayan Türk askerlerini esir aldığı resmedilmiş. 15 Temmuz zaferi, sanki Çanakkale ya da Kurtuluş Savaşları gibi yansıtılmaya çalışılmış.Ancak  Feto  ve  kalkışmayı yapan şahıslar resmedilmemiş . Bu  kalkışmada  hainler kimse  onlar resmedilmeliydi ,Türk Askeri  üniforması  değil...

*

Emir kulu ve hiç bir şeyden haberi olmayan Müslüman Türk gençleri yani Türk Askerleri durumu anlayıp teslim oldukları halde , iktidarın nimetlerini söğüşleyen ve hatta bir çoğu da Hizbullah gibi Türk'e düşman grup elemanlarınında içlerinde bulunduğu, kontrolsüz topluluklarca linç edilirken bu neyin zaferi? Türk askeri bu ihanet şebekelerini beş dakikada halleder  ve  de  halleti de. Halkı sokağa dökmenin anlamını bu millet yavaş yavaş ve geç anlayacak.

Boğazı kesilen askerimizin katilleri bulunup cezalandırılmadan neyin zaferi? Ağzı burnu kan çanağına dönmüş ,ellerini kafasına tutan askerleri döğenleri cezalandırmadan neyin zaferi?Bu kalkışmada asıl ele başları cezalandırmadan ne  zaferi?

Şu an asıl Fetocular makamlarda, alt kesimde içeri alınanların bir kısmı da ilgisiz alakasız  olan kadersizler . Suçsuzluğunu ispat edene kadar  anası ağlayacak ve ağlayan  bir sürü  insan var bu meselede.

 Onun için asıl Fetocular, Hizbullahçılar,Dhkp-c liler ,pkk lılar ve benzerleri sökülüp atılmadan bu ülke rahat yüzü  görmeyecek ,  göremeyecek .

*

İmamların Bir Çoğu  Camilerde  Resmen Hizbullah  Siyasileri Gibi , Türk Kelimesinin Düşmanları Pozisyonundalar... 15 Temmuz Karmaşasında Ölenlerin Çanakkale, Kurtuluş Savaşı , Ve Diğer Şehitlerle Bir Tutulması Çok Anlamsız ve Tiraj-ı Komik . Bence 15 Temmuzda Ölenlerin bir kısmı  Siyasi İdiler. gerçekten vatanı milleti için kalkışmaya karşı koyanları  alkışlıyoruz. Yıllardır Birlikte Malı Götürenler Makamları Güzel Güzel Paylaştılar .Sonra da Paylaşmadaki Sen Ben Kavgasından Dolayı Ülkeyi Uçuruma Sürüklemeleri Açıkça Ortada Değil mi?

Dün Türk askerinin şehadetini tartışmaya açan çürümüş beyinliler, bugün 15 Temmuzda ayağı taşa çarpana, akrabasından dayak yiyene, korkudan kaçarken duvardan düşene , bir şeyden haberi olmayan  askerleri  teslim oldukları halde kıstırıp döğenler gazi deniliyor, neden? Çünkü birilerinin siyasi ikbali bunlara borçlu.Ve Şimdi Bu Karmaşaya Karışanlara da Gazi Parası Verilecek,Oh Ne Ala...

Bu Feto dediklerinizi yıllarca devletin her kademesine kimler yerleştirdi? Fetullah Gülen konuşup ağlarken onunla ağlayıp sızlayanlar kimlerdi ? Hasretinden yandık bittik,hadi ABD den gel ey sevgili diyenler kimlerdi? Şimdi öküzün altında buzağı aramak neyin nesi?

*

O Türkçe Olimpiyatları gecelerinde kimler varsa,kimler ağlayıp sızlamışsa,kimler alkışlamışsa, ''Ne istediler de vermedik ''kimler demişse ,suçlu onlar değil midir? Bu kalkışmada  ve yıllardır  bu hain örgüte kimler hizmet etmişse  cezalandırılmalıdır. Ama gördüğümüz kadar bu meselede   bir çok haksızlıklarda var,ayıklanma  ve istihbarat çok  iyi ve net olmalı.Hakiki suçlular bulunmalı ve cezalandırılmalıdır.

Bu tiyatronun siyasi ayaklarının hepsi belli , bu millete ,Türk ordusuna yazık ediliyor, ayıptır, günahtır. Bu hain kalkışmanın siyasi  ayağı bulunup  gerekli cezaları verilmelidir.

Tüm Şehitlerimize  Allah'tan  Rahmet Dilerim.

C NAS

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38