banner333

banner309

02.08.2018, 15:10

Ve Tarih Tekerrürden İbaret !

Ve Tarih Tekerrürden İbaret !

Bir yılda 240 milyar dolar bulmaya mahkum edilmiş bir ülkeyiz.

Bu durumu ülkede kaç kişi biliyor? Ülke ekonomisi çok zor şartlarda. Aydın camia, bunu biliyor bilmesine de bazılarına durumu nasıl anlatacağız!

*Birileri sürekli siyasi istismar peşinde ve şimdiye kadar yaptıkları hataları, Türk ve Türkiye düşmanlarına verdikleri tavizleri kapatıp,halkı uyutma peşinde. ''Beka'' diyerek ,ne manaya geldiğini anlamayan insanların oyları ile bir sandalye kapma peşinde olanlarsa ayrı bir handikap.

*Velhasıl bu mevsimde hala Domates-patates fiyatları 4-5 ve daha üzeri TL olmaya devam ederken ,doğal gaza %49,5 zam geleceğini  haberlerde  duyuran  ilgililer ,20 kğ kurban payına 1800tl düşen ülkemde, tarımımız  dünyada  çok gelişmiş diyen  yetkililere bakıp duran  bu ülkenin  insanları , tüm bu çelişkilere kimse görmedim,duymadım,bilmiyorum diyemezler, dememelidirler.

İnsanların oyunu alırken söylenen onca yalan ,sahte gülücükler zaman geçince ortaya çıkıyor ve anlaşılıyor.İş başa düşünce zaten herkes yalan ve riyayı anlıyor ama işin içine din sokulunca insanlar daha kolay kanıyor ve siyasi çıkar söylemlerine din  sokulup telakki edilince ,insanlar  kadere boyun büküyorlar...

*Diyeceksin ki istismarları insanlar anlasa ne olacak, anlamasa ne olacak ? Din hakiki mecrasından çıkarılıp, çıkar için kullanıldığı müddetçe ,bu ülkede adalet ,hak ,hukuk ve özgürlükler eşit biçimde vatandaşlara sunulamayacaktır. Dün yaşanan haksızlıklar bugün yine tekerrür edecektir. Dün Fetoculara ne istedi ise verilirken ,bugün de aynı durum başkaları için tekerrür ediyor. Ve bu ihanetlerin siyasi ayaklarına her nedense dokunulmamaktadır.Ve maalesef ki tarih tekerrür ediyor.

*HAKSIZLIKLAR GÜNDEN GÜNE ARTARKEN ,ACINDAN AĞZI KOKANLARIN ÇOĞU BİLE ,MALI GÖTÜRENLERİ HİÇ YADIRGAMIYOR. Olsun yesinler ,yiyorlar ,elbette yiyecekler ,yiyorlar ama yapıyorlar diyenlere , haklarını ve verdikleri vergilerin nasıl uçup gittiğini nasıl anlatsak!

*Devlet ricali zaten maaşlarını alıyor, devletin kasasından nasıl ki biz vatandaşlar yemiyorsak, devletin diğer unsurları da hak ettikleri maaşlardan başka para devletin kasasından almamalıdırlar ve hak etmedikleri hiç bir para ve mülkü dolaylı ve dolaysız yollardan üzerlerine geçirmemelidirler.

Devletin dini adalettir. Tarihte batan devletler ve yakın tarihimizdeki Osmanlı Devleti; adaletsizlikten batmadı mı? Atatürk'e küfreden zevat , bugün altınızda bulunan damalı lüks arabaları ,yaşadığınız lüks ve rahat hayatı Atatürk'e borçlu olduğunuzu unutmamalısınız. Biz sizin gibi ihanet içinde olanları biliyor ve yakinen izliyoruz.Sanmayın ki bu ülke sahipsizdir.

C NAS

Yorumlar (4)
Meriç 6 yıl önce
yüreğine sağlık .sizlere bu milletin ihtiyacı var. korkaklarla bu işler yürümüyor.
Dilay 6 yıl önce
sayın yazar yüreğine sağlık. maalesef gerçekler bunlar. yüreğinize sağlık.
Fatih 6 yıl önce
sayın yazar hemşehrilerimizin çoğu akp ye yağ çekiyor. bu yüzden gerçeklerle ilgileri yok. harika bir insansınız. Allah sizi korusun.
Erdogan 5 yıl önce
Allah razı olsun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59