banner333

banner309

Yönetimden Gümüş Kızlara moral ziyareti

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği'nin antrenmanını Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

Spor 06.10.2017, 09:14
Yönetimden Gümüş Kızlara moral ziyareti
banner400

Sezona deplasmanda Ankara temsilcisi Karayolları'na mağlup olarak başlayan temsilcimiz, hafta sonunda konuk edeceği Numunespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Aydın Doğan Spor Salonunda yapılan antrenman sonrası sporculara tatlı ikram eden yönetim kurulu üyeleri; sporculara olan güvenlerini yineleyerek, Karayolları karşılaşmasını unutarak Numunespor karşılaşmasına konsantre olmalarını istediler.

Yönetim Kurulu adına sporculara hitaben bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer; takımın sorunlarını ve eksiklerini bildiklerini, bunları gidermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Kendileri için skorlardan daha önemli şeylerin olduğunu, bu sebeple Karayolları karşılaşmasındaki sonucun geride kaldığını belirten Yılmazer; "Sezona birçok sıkıntıyla başladık. Bu sıkıntılara da en çok sporcular ve teknik heyet olarak siz muhatap oluyorsunuz. Siz ilimizi temsil etmeye geldiniz. Şu günlerde yaptığınız fedakarlıkları takdirle izliyoruz. İnşallah bu sıkıntılar en kısa zamanda çözülecek. Siz saha içine konsantre olun, gerisini arkadaşlarımızla biz çözeriz. Bu hafta ilk defa taraftarımızın önüne çıkacağız. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sezonun ilk galibiyetini armağan edeceğinize inanıyorum" dedi.

'Bizim için sezon bu hafta başlıyor'

Antrenör Coşkun Karadeniz ise yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yalnız olmadıklarını hissettirdikleri için kendilerine teşekkür etti.

Karayolları karşılaşmasını unuttuklarını ve sezonun kendileri için bu hafta oynayacakları Numunespor karşılaşmasıyla başlayacağını ifade eden Karadeniz; "Tamamı yeni sporculardan oluşan yeni bir takımla sezona hem de gecikmeli olarak başladık. 2 yeni transferimiz tek idmanla maça çıkmak zorunda kaldı. Rakibimiz ise, aylar önce takımını oluşturmuş hazır bir takımdı. Mağlubiyete bahane aramıyoruz ama bazı gerçekler ortada. İlk hafta aldığımız mağlubiyet, asla hedefimiz önünde bir engel değil. Takımımız çok kısa zamanda zirvenin en iddialı ekibi olacak. Bizim için lig bu hafta başlayacak. Taraftarlarımızın desteğiyle Numunespor karşılaşmasıyla galibiyet serimiz başlayacak. Tüm sporseverleri Pazar günü güzel bir voleybol izlemek üzere salona bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48