banner333

banner309

Gümüş Kızlar Sultanlar Ligi için Mücadele Edecek

Bayan Voleybol 1.liginde yer alan Gümüş Kızlar, Sultanlar Ligi için mücadele edecekler.

Spor 13.10.2016, 11:58 13.10.2016, 12:03
Gümüş Kızlar Sultanlar Ligi için Mücadele Edecek
banner400

 Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan voleybol takımı 8 haftalık antrenman periyodundan sonra ilk maçında Ankara deplasmanında İlbank’la karşılaşacak.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Cumartesi günü Ankara takımlarından İlbank deplasmanında puan almak için mücadele edecek.


15 Ağustos’ta sezonu açan Gümüş Kızlar, 8 haftalık antrenman programında güçlendirme çalışmaları, fitness, blok ve smaç çalışmaları ile top oyunları gerçekleştirdi. Yoğun antrenman programı ile birlikte 6 hazırlık karşılaşması yaptı.


Bolu’da yoğun bir antrenman sonrası Gümüşhane’ye dönen Gümüş Kızlar, deplasmanda oynayacağı ilk maç için ara vermeden antrenmanlarını sürdürüyor.


Gümüşhane Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu’nun tadilatı nedeniyle çalışmalara Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda devam eden Gümüş Kızlar antrenmanda sonra takımın baş antrenörü İsmail Yengil’in doğum gününü kutladı.


Takım oyuncuları tarafından doğun günü kutlanan Yengil, “Oyuncularım bana sürpriz yapmışlar, hepsine teker teker teşekkür ederim. Mumları üflerken iki dilek diledim,  dileklerimden bir tanesi sezon sonu inşallah Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Voleybol Takımını Sultanlar liginde görmek” diye konuştu.


LİG BAŞLIYOR


Sekiz haftalık hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen Yengil, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu hafta sezonumuz başlıyor, hayırlısıyla ilk maçımızı Ankara da İlkbankası ile karşılaşacağız.  15 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da oynayacağız. Normal antrenman programımızda hiçbir değişiklik yapmıyoruz, sadece tek değişiklik olarak maçtan bir gün önce antrenmanımızın süresini yarım saat kısaltıyoruz ama temposunu artıracağız” ifadelerini kullandı.


Yengil, “Tabiî ki deplasmana gideceğimiz için o gün de antrenman yapmak durumunda kalacağız. O güne kadar Pazartesi, Salı, Çarşamba, belki Perşembe günü de dahil idman programımızı bozmayacağız. Top antrenmanlarımızı yapıyoruz. İlkbankası takımıyla oynayacağımız maçın hazırlıklarına bir hafta öncesinden başladık” dedi.


Blok ve defans sistemlerine de ağırlık verdiklerini belirten Yengil,  “İlbankası takımının özelliklerine göre çalışıyoruz. Onlara karşı önlem almak için çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı rakibimize göre yapıyoruz. Ben takımımıza güveniyorum, lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Bu maçı kazanacağız inşallah. Defans antrenmanlarımızın bir tanesini de yine ilbankası takımına  göre yapıyoruz” açıklamasında bulundu.  


“ANKARA’YA GALİBİYET PAROLASI İLE GİDECEĞİZ”


Yengil, “Hiçbir sıkıntımız, hiçbir eksiğimiz bulunmamaktadır. İlbankası karşılaşmasına da en iyi şekilde hazırlanıp gideceğiz. Yapmış olduğumuz altı tane hazırlık maçı oynadık. Her bir maçın üstüne koyarak ilerledik. Eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah ilbankası maçında da iyi oynayacağımızı düşünüyorum . Biz maça kazanmak için çıkacağız. Biz kazanacağımıza inanıyoruz.  Hiçbir rakibimizi  gözümüzde büyültmüyoruz ve hiçbir takımı da asla ve asla küçümsemiyoruz” şeklinde konuştu.


Yengil daha sonra şunları kaydetti:  “Sporcularımız ile yaptığımız toplantılarda işlediğimiz ortak bir konu var. Bizim içi her maç ayrı bir önemlidir. Hedefini bilen, hedefini şaşırmamış bir takım görüntüsü vermek istiyoruz. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız. Yönetim kadrosu, teknik ekip ve oyuncu kadrosu olarak Sultanlar ligini hak ediyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz.”

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48