banner333

banner309

Şiran'da Festival Coşkusu

Şiran ilçesinde bu yıl 4.sü düzenlenen 'Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali' renkli görüntülerle coşkulu bir şekilde başladı.

Şiran 30.06.2013, 22:13
Şiran'da Festival Coşkusu
banner400
Atatürk Büstü önünde yapılan Mehteran Takımı eşliğinde festival yürüyüşü ile başlayan etkinliklerin ilk gününde festival alanında halk oyunları gösterileri ve açılış konuşmaları gerçekleşti.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, ilçe Belediye başkanları ve vatandaşların katıldığı program kapsamında Belediye Başkanlığı tarafından kurulan tekstil fabrikasının açılışı gerçekleştirildi.
Halk oyunları gösterileri ile devam eden programda akşam saatlerinde ise Yavuz Şanlı, Rize Halk Oyunları gösterisi, Oytun Eleman, ödül töreni, havai fişek gösterisi, Arzu Kuş müzik eğlence programı ve Alptekin Mallı konseri ile ilk gün programı sona erdi.
Şenliğin ikinci gününde ise Tomara Şelalesine gezi düzenlenecek. Buzağı, Kuru Fasulye ve Su Böreği Yarışmalarının ardından Devran Devran, Grup Tomara, Hanede Dans toplulukları sahne alacak. Final konserinde ise Türk Halk Müziğinin güçlü sesleri Belkıs Akkale ve İzzet Altınmeşe sahne alacak. 
Fotoğraflar: Hasan Yılmaz

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48