banner333

banner309

Şiran PTT’de Personel sayısı yetersiz

Şiran PTT şubesi personel yetersizliği yüzünden zor günler yaşıyor. Özellikle Perşembe günleri Şiran’ın pazarı olması ve köylülerinin çoğunun ilçede olması nedeniyle adeta izdiham yaşanan PTT çalışanlar için zulüm oluyor. Vatandaşlar içinde kuyruk bekleme sıkıntısı yaşanıyor.

Şiran 24.01.2018, 01:00
Şiran PTT’de Personel sayısı yetersiz
banner400

Memur sayısının artırılmasıyla bu sıkıntının giderilebileceğini belirten vatandaşlar yeterli sayıda personel olmadığı için zamanında ve yeterli hizmet verememenin sıkıntısı yaşanıyor dediler.

Şiran PTT şubesi, ilçemizde sınırlı sayıda banka şubesi olduğu için çok sayıda bankaya aracılık hizmeti veriyor. Özelikle yaşlı engelli ve bazı sosyal yardım ödemelerinin yapılması ile çok daha önemli hale gelen Şiran PTT şubesinde personel sıkıntısı hat safhaya ulaşmış durumda. Son yıllarda çeşitli nedenle görevlerinden ayrılan personelin yerleri doldurulmadığından Şiran PTT şubesi tek memurla çalışmakta. Bütün hizmetler tek bir memur eliyle yapılmaktadır. Vatandaşlar hizmet alabilmek için uzun süre beklemektedir. Ülkemizin yükselen değeri birçok yeniliğe imza atan hizmet standartlarını üst noktaya taşımış PTT Müdürlüğünün personel konusundaki durumu maalesef budur.

Kısıtlı sürede işlem yapmak isteyen çalışanlar, esnaf, öğrenciler özelikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımız uzun süre sıra beklemekten yakınmakta ve yetkililerden çözüm üretmelerini istemekteler.

Kaynak : www.siranhaber.com

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57