banner333

banner309

01.04.2014, 13:57

SEÇMENİN GÖRÜŞÜNE SAYGI, ERDEMDİR

Seçim demokrasilerin temelidir. Demokrasi ise Türkiye’mizin.  Türkiye’mize inanan herkes halkın tercihine saygı duymalıdır. Bu tüm Türkiye’de böyle olduğu gibi Torul ve Gümüşhane’de de böyle olmalıdır. Bu güne kadar seçim kaybedenler için dünyanın sonu olmadığı gibi bugünde seçimi kaybedenler için dünyanın sonu değildir.

 
Ey MHP li kardeşlerim; Sizlere, Önümüzdeki seçimlere kadar oturup düşünme fırsatı doğmuştur.  Herkes her zaman kazanacak diye bir şey olamaz. Torul’da 15 yıl MHP kazanmıştır. 12 yıllık iktidarı döneminde ilk defa Ak Parti Torul’u almıştır. Buda halkın tercihidir. 15 yıldır doğru yapan halk bu defada doğru yapmıştır. Buna böyle bakmak lazım. Öteki türlü bakıp 15 yıldır bizim halkımız dediğiniz halkı, şimdi Ak Partililer diye ötekileştirirseniz önümüzdeki seçimlerde kendi ayağınıza kurşun sıkarsınız. Bugüne kadar oylarını aldığınız halka bugünde tercihinden dolayı şükranlarınızı gösterip saygı duymalısınız. Ve el ele verip belediyecilikteki tecrübelerinizi yeni Başkanla paylaşıp, biz şunları şunları şu sebepten dolayı yapamadık ama siz iktidar partisisiniz, hükümet arkanızda bizim yapmak isteyip de yapamadıklarımızı Torul için yaparsanız bizlerde sizlerin arkanızdayız deyip birlik ve beraberlik içinde Torul’a hizmet etmeye devam etmelisiniz. Bu aşamada birbirimizi karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde eleştirmekten çekinmeyelim.

Ve ey Torul’un yeni iktidarı AKP; 15 yıldır Torul'a hizmet getirmediler, birçok şeyi yanlış yaptılar dediğiniz günleri bir gün bile aklınızdan çıkarmayın. Sokaklarda şikâyet ettiğiniz her şeyden artık siz sorumlusunuz. Eleştirdiğiniz gibi eleştirileceksiniz. Artık sorumluluğunuz iki kat arttı. Seçimlere girerken verdiğiniz sözler hafızalarda hep canlı tutulacak. Hizmete susamış bu halk kana kana hizmet bekleyecek. Bahaneler üretmeden sorun çözmeye odaklanın. Ve seçimden önce sorun diye tespit ettiğiniz her şeyin çözümünü üretin. Sokakların asfaltlanmasından şehir planlamasına, turizm için verilen sözlerden şehir yol bağlantılarına, ışıklandırmadan otogar ve sanayinin taşınmasına, verdiğimiz hiçbir sözü unutmayın. Torul için takipçiniz olacağız. Sonra bize kızmaca darılmaca olmasın.
Söz konusu Torul’sa gerisi teferruattır.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06