banner333

banner309

Ak Parti Milletvekili Adayları Kelkit’te

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Kelkit'in mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Kelkit 08.10.2015, 08:54 08.10.2015, 08:56
Ak Parti Milletvekili Adayları Kelkit’te
banner400
1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti tarafından Gümüşhane'de aday gösterilen Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Kelkit'te mahalle ve köy muhtarları ile buluştu. Milletvekili adaylarına AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın eşlik etti.

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi herkesin elini vicdanının üzerine koymasını isteyen Milletvekili Adayı Osman Akgül, "Aslında hepinizin bir kanaati var. Ancak kararsızlarımızdan ellerini vicdanlarına koymalarını istiyorum. Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen içerideki ve dışarıdaki düşmanlar, ülkemizde kaos ortamı oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nitekim 7 Haziran sonrası AK Parti güçlü bir şekilde iktidar olamayınca ve hükümet kurulamayınca bunu fırsat bilen kanlı terör örgütü PKK saldırılarına yeniden başladı. Ancak PKK'nın bilmediği iki şey vardı. Birincisi; Türkiye artık eski Türkiye değil. Milli savunma hamlemiz sayesinde yerli uydularımız ve insansız hava araçlarımız teröristlerin yerini belirliyor ve yine yerli üretim tüfeklerimiz, toplarımız, tanklarımız, helikopterlerimiz ve füzelerimiz ile PKK'lıların inlerini başlarına yıkıyoruz. İkincisi ise bu ülkede vatan ve millet sevdasıyla elini taşın altına koyan bir AK Parti gerçeği var. Her türlü ulusal ve uluslararası baskılara rağmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu terör örgütlerine yönelik operasyonları kararlılıkla sürdürülmesi talimatını vermiştir. İşte gerçek milliyetçilik budur, gerçek vatanseverlik budur. Bu ülkede kaos ortamı oluşturmak için şer odakları ile ortaklık yapıp ardından milliyetçilik propagandası yapmak vatanseverlik değildir. Emin olunuz ki PKK'yı da onun bütün uzantılarını da Ak Parti yok edecektir" dedi.

Devlet Bahçeli'nin kaprisleri yüzünden Meral Akşener Hanımefendi'nin liste dışı kaldığını hatırlatan Osman Akgül, ülkenin hiç kimsenin kaprislerine teslim edilemeyeceğini belirterek "Sizden ricam 1 Kasım'da sandığa gittiğinizde tüm ideolojilerinizi bir kenara bırakın ve ülkenin geleceğine, gençlerimizin geleceğine, çocuklarımızın geleceğine oy verin. Türkiye'nin zaman kaybetme lüksü yok. Huzurun, barışın, kardeşliğin ve refahın devam edebilmesi için güçlü bir iktidar şarttır. Buna en yakın parti de 13 yıldır sizin lütfunuzla iktidarda olan AK Parti'dir" dedi.

Cihan Pektaş'tan Kelkit'e Müjdeler


Eskiden ilçelerde 1 gölet yapıldığı zaman koalisyon partilerinin her birinin bunu ayrı ayrı seçim propagandası olarak kullandığının söyleyen Milletvekili Adayı Cihan Pektaş, dertlerinin propaganda olmadığını millete hizmet olduğunu ifade etti.

Konuşmasının devamında Kelkit'e müjdelerini sıralayan Cihan Pektaş, "Aydoğdu, Ünlüpınar, Ağılköy, Deredolu, Gültepe, Öğütlü, Sökmen, Bindal'a göletler yapacağız. Gümüşgöze’ ye ise taşkın korumanın haricinde gölet de yapacağız. Kelkitimize hizmetlerimiz göletlerle yeterli kalmayacak. Hayvancılarımız için 1'inci sınıf Entegre Tesisler, kesimhaneler inşa edeceğiz. Köylerimizde her haneye ceviz ve kuşburnu fideleri dağıtacağız. Bu fidelere 3 yıl boyunca biz bakacağız. Meyve verir duruma geldiği zaman da köylülerimize devredeceğiz. Biz vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan refah içerisinde mutlu bir şekilde yaşamasını istiyoruz" dedi.

İki aday da konuşmalarının ardından muhtarların dilek ve taleplerini tek tek dinleyip not aldı.

 Kelkit Kaymakamlığı'na Ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş, muhtarlar buluşmasının ardından Kelkit Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Adaylara ziyaretleri sırasında Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın eşlik etti.

İlçe Kaymakamı Naif Yavuz ile bir araya gelen adaylar Kelkit'te yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında bilgi aldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48