banner333

banner309

Gümüş: Şans bizden yana değildi.

Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor asbaşkanı Mutlu Güler: 'Top Bizi Sevmedi' yorumunda bulundu.

Gümüşhanespor 12.12.2016, 20:27 12.12.2016, 20:38
Gümüş: Şans bizden yana değildi.
banner400

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta tüm engellemelere rağmen şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor asbaşkanı Mutlu Gürler, Eyüpspor karşısında alınan 1-0’lık yenilgi için ‘Top bizi sevmedi’ yorumunda bulundu.

Müsabakanın ardından maçı değerlendiren Gürler, ligde başarılı bir grafikle ilk yarının sonuna yaklaşırken ikinci yol kazasını Eyüp’te yaşadıklarını belirterek, “Bugün Eyüpspor karşısında istediği oyunu bir türlü kuramayan ekibimiz, buna rağmen özellikle ikinci yarının ilk periyodundan itibaren ağırlığını hissettirdi.  Bu zaman aralığında baskılı ve üstün oyununu, iki kez yakaladığı bariz gol fırsatına rağmen skor tabelasına taşıyamayınca, rakibimizin karşı atağında yediğimiz golle evimize puansız dönüyoruz” dedi.

“Şans bizden yana değildi”

Oyunun hakimiyetini ellerine geçirdiklerinde ürettikleri gol pozisyonlarında daha dikkatli olmaları halinde oyunun sonucunu belirleyebileceklerini hatırlatan Gürler, “Ne var ki futbolda bazen şans faktörü de belirleyici olabiliyor. Bugün şans bizden yana değildi desek yeridir. "Top bizi sevmedi" diye çok beğendiğim bir tanımlama var bugün olan kelimenin tam anlamı ile böyle bir şey diyebilirim” diye konuştu.

“Sezonun ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istiyoruz”

Lider takıma karşı oynama motivasyonunun bugün Eyüpspor adına büyük fayda sağladığına da değinen Gürler, “Hocasından idarecilerine ve taraftarlarına kadar lidere karşı galibiyetin yaratacağı etki beklentisi her an her yerde hissediliyordu. Biz netice itibarı ile lig de hak ettiği saygınlığı rakiplerine de hissettiren bir takım hüviyeti ile yolumuza devam edeceğiz. Şu an itibarı ile Perşembe günü oynayacağımız Kızılcabölük kupa maçı ve ardından Etimesgut maçını düşünüyoruz. Geride kalan maçlarda eksikliklerimizi ve aksayan taraflarımızı görüp önümüze bakıyoruz. Sezonun ilk yarısını gelecek hafta sonu oynanacak müsabakalar belirleyecek içeride oynayacağımız maçın önemi bu noktada daha da artmış durumda.  Hazırlıklarımızı buna göre yapıp sezonun ilk yarısını en iyi yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Eyüpspor'un tribün nezaketsizliği devam ediyor”

Gürler, İstanbul’da yaşayan Gümüşhanelilerin büyük ilgi gösterdiği müsabakada pek çok taraftarın kapıdan dönmek zorunda kalmasının haklı tepkilere yol açtığına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Kale arkasında bile yer vermeyip yalnızca 165 kişi için ilave derme çatma tribünü bize tahsis ederek taraftarlarımızı sahaya almamak yolunda ciddi direnç gösteren Eyüpspor yönetimine sitemlerimizi iletmek durumundayız.  Geçen yıl yaşadığımız gerilimi aynen sahneye koyan Eyüpspor yönetimi bunun bir teamül olduğunu düşünüyorsa yanılıyor olduklarını da ifade etmek isteriz.”

Taraftara Çağrı

Sonuç ne olursa şampiyonluk hedefiyle yollarına devam ettiklerinin altını çizen Gürler, taraftarların kendilerine olan güvenlerinin kendileri için en önemli güç olduğunu belirterek, “Eyüpspor karşısında adeta trafiği kilitleyen sokaklara sığmayan Gümüşhane sevdasına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Milletçe sabır ve morale ihtiyacımız olan böyle bir dönemde keşke bu güçlü ve içten desteğe üç puanla karşılık verebilseydik. Yine de hayırlısı olsun diyor destekleri için tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.
 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48