banner333

banner309

Gümüşhane’de Bayramlaşma Töreni

Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediyesi tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde, il protokolü, kurum müdürleri ve vatandaşlarımızla bayramlaştı.

Gümüşhane 01.09.2017, 11:50
Gümüşhane’de Bayramlaşma Töreni
banner400

Kemaliye Camii’nde kılınan bayram namazının hemen akabinde cami avlusunda gerçekleştirilen kahvaltılı bayramlaşma törenine Sayın Valimizin yanı sıra, Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı Sayın Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın H. Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, GTSO Başkanı İsmail Akçay, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 

Kemaliye Camii avlusundaki törene katılanlarla tek tek bayramlaşarak sohbet eden Sayın Valimiz ve protokol üyeleri, ardından Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’ne geçerek, nöbet tutan polislerimizin bayramını tebrik ettiler.

Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’nin akabinde beraberindekilerle birlikte Devlet Hastanesi’ne giden Sayın Valimiz, hastanede yatmakta olan hastaların, hasta yakınlarının ve nöbette olan hastane personelinin bayramlarını kutladıktan sonra İtfaiye Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, kurum personeliyle bayramlaştı.

Daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret eden ve burada tören mangası tarafından karşılanan Sayın Valimiz, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte askeri personel ile tek tek bayramlaştıktan sonra beraberindekilerle birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın makamına geçerek, bir süre sohbet etti.

İl Jandarma Alay Komutanlığı ziyareti sonrası 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi’ni de ziyaret eden Sayın Valimiz ve protokol üyeleri, bayram ziyaretleri kapsamında karayolu üzerinde trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin de bayramlarını tebrik ettiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48