banner333

banner309

Gümüşhane Milletvekili Hacıosman Akgül'e Önemli Görev

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu ve Çevre Komisyonu Üyesi olan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman AKGÜL’e AK Parti bünyesinde önemli bir görev daha verildi. AKGÜL, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Gümüşhane 19.04.2016, 20:06 19.04.2016, 21:14
Gümüşhane Milletvekili Hacıosman Akgül'e Önemli Görev
banner400
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AKGÜL: “AK Parti olarak 2002’den günümüze çıkardığımız devrim niteliğindeki yasalarla engellilerin, yaşlıların ve sosyal açıdan dezavantajlı kesimlerin yaşam standartlarını yükselttik. Sosyal devlet olmanın gereklerini tam anlamıyla yerine getirdik. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da belirttiği gibi Türkiye’de sosyal devlet, refah devleti anlayışını AK Parti olarak biz tesis ettik. Aynı bilinçle Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU da devletimizin sosyal mekanizmalarını tam anlamıyla işletmektedir. Bu bağlamda; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizin sosyal vasıflarını güçlendirmeye devam edeceğiz.”

AK Parti; Sessiz Yığınların Sesi, Kimsesizlerin Kimidir

AKGÜL sözlerinin devamında: “AK Parti, 2002’den günümüze sessiz yığınların sesi; kimsesizleri kimi olma anlayışıyla çalışmalarını şekillendiren, sosyal politikalar alanına önem veren bir siyasi ekol olmuştur. Bu bağlamda önemli projelere imza atan sosyal politikalar başkanlığımızda, Genel Başkan Yardımcımız Nükhet HOTAR ile birlikte ülkemiz, partimiz ve milletimiz için yapacağımız çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’na teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48