banner333

banner309

Aksoy:“Özveriyle Savaşıyoruz“

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, ''Dar kadro, kısıtlı imkanlar ve güçlü rakiplere rağmen özveriyle mücadelemizi sahaya yansıttık. Sezon başında 'küme düşer' diye bakılan takımımız, ilk 8 arasına girerek play-off'a kalma başarısı gösterdi'' dedi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 25.03.2013, 13:39
Aksoy:“Özveriyle Savaşıyoruz“
banner400
 Aksoy yaptığı açıklamada, sezonun son haftasında Galatasaray'a kendi sahalarında 3-0 mağlup olmalarına karşın 8'inci sıradaki yerlerini koruduklarını belirtti.

 Kendilerinin Galatasaray ile oynarken, 8'incilik mücadelesi verdikleri Çankaya Belediyesi ANKA'nın da Halkbank ile karşılaştığını dile getiren Aksoy, şöyle devam etti:

''Bizim yenilmemiz, Çankaya Belediyesi ANKA'nın da 3-0 galip gelmesi halinde play-off'a onlar kalacaktı. Çankaya Belediyesi ANKA da 3-0'lık skorla yenilince play-off'a biz kaldık. Ankara, İstanbul ve İzmir dışında Anadolu'da play-off'a kalan tek takım biziz. Dar kadro, kısıtlı imkanlar ve güçlü rakiplere rağmen özveriyle mücadelemizi sahaya yansıttık, sezon başında 'küme düşer' diye bakılan takımımız ilk 8 arasına girerek kümeden kalmanın yanı sıra play-off'a kalma başarısını da gösterdi.''

Aksoy, play-off'ta rakiplerinin ligi ilk sırada tamamlayan Arkas Spor'un olduğunu belirterek, ''İlk karşılaşmayı 7 Nisan'da sahamızda yapacağız. Rakibimiz elbette ki çok güçlü. Ligi lider olarak bitirdi. Biz mütevazı bir takımız. Çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Rakibimizin gücünü bilerek, sakin ve hatasız oynamaya çalışacağız. Bilhassa kendi sahamızda yapacağımız karşılaşmada, taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenmek için oynayacağız'' diye konuştu.

Antrenör Aksoy, sporcularının 1 Nisan'a kadar izinli olduklarını sözlerine ekledi.

WWW.VOLEYBOLX.COM

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48