banner333

banner309

07.05.2011, 00:56

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

  Son üç aydır özellikle de seçimler öncesinde sistemli bir çalışma ,bir plan dahilinde eli kanlı teröristlerin, vatan haini bölücülerin arkalarındaki güç her neyse devletimize karşı hayasızca kafa tuttğunu görüyoruz... sivil itaatsizlik olaylarında miletvekillerinden bir densiz! polisimize tokat atıyor,1 mayısta şanlı bayrağımız yerlerde sürükleniyor!, Önceki gün yanaşmalarından biri, polisimize tekme atıyor!.v.s
  Ancak en vahimi Kastamonu'da kurulan pusudur.Eli kanlı PKK  eşkıyaları Kastamonu’da, Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan’ın  konvoyundaki polis aracına pusu kurarak bir polisimizi şehit ettiler ,bir polisimizide yaraladılar. Hedef  belliki başbakandı, en azından ona gözdağı vermekti. Dikkat edin; yer Kastamonu-Çankırı yani Karadeniz Bölgesi. Ilgaz dağlarının etekleri. Hani çocukken hepimizin neşeyle şarkısını söylediği Anadolunun yüce bir  dağı Ilgaz.Yanlış okumadınız Kandil değil ,Gabar değil , Güneydoğu değil. Eşkıya başkentin kapılarına dayanmış,ülkemizi kuşatmış devletimize kafa tutuyor. Bu hain saldırının vebalini  hiç bir şekilde üzerlerinden atamazlar! 

    Sn. Erdoğan’a yapılacak herhangi bir saldırı, T.C. Başbakanına ve devletine yapılan saldırıdır. Sn. Erdoğan’ı her türlü saldırıya karşı korumak, hepimizin görevidir. Devletimizin onuru ve ülkemizin düzeni söz konusudur.

  Artık hükümetimiz gereken cevabı, derslerini vermelidir. Kandil yerle bir edilmelidir ki şerefsizler,hainler ve onların hamileri Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletimizin kararlılığını görsünler. İşte Amerika  Ladin’i nasıl öldürdü? kime sordu? 11 Eylül’ün öcünü aldı. Biz hemen yanımızdaki Kuzey Irak’ta eşkıyanın  inini başına yıkmak,hainlerin kökünü kurutmak  için neyi bekliyoruz ? Bu vahim saldırı kanımca bardağı taşıran son damla olmuştur.T.C Başbakanına saldırıyı göze alacak kadar gözü dönenlerin gözünü oyma vaktidir!.

Saygılarımla
Dr. Fikret Aydın
Yorumlar (2)
Rahim EKMEN 13 yıl önce
Sayın fikret beyinde yazısında değindiği gibi gereken cevap verilmeli en kısa zamanda devlete tekme atan ayağı kırmak tokat atan eli bükmek ve artık devleti saygınlığını hatırlatmalı. bölücü başına sayın deme, diyar bakıra ahmed'i deme küstahlığında bulunurken ikikere düşündürtmeli bu şuursuzlara. baydemir denenherif kalkıp türkiye cumhuriyeti başbakanına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunarak yandaşlarının gözünde kahraman olması ve bunlara devletimizin tepkisiz kalması biz vatandaşları olağan üstü tahrik etmekte.. artık bu şuursuzca gidişe bir dur denmeli herkese haddini bildirmelidir.
Musa AĞAÇ 13 yıl önce
Sayın Fikret beyin dediklerine katılıyorum. Soruyorum Bunları bu kadar cesaret veren kim veya kimlerdir. Diyorsunuzki Amerika Ladini öldürdü bizde Kuzey Irak' taki eşkıyaların başınan inelim. Biz indiğimizde insan hakkları var diyorlar amerikan indin mi yok. Bunu ne dersiniz. Sayın Erdoğan hava yolu ile gitmektedir.Olayın Türk Milletine yapıldığı ortadadır.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20