banner333

banner309

29.04.2011, 13:53

SİYASET TERZİLERİ

Türkiye’de hiç bir dönemde olmadığı bir biçimde siyaset şekillendirilmeye, siyaset terzileri toplum mühendisliğine soyunarak adeta ellerinde cetvellerle orta doğuda haritalar çizerek devletler oluşturan emperyalistler misali; ellerindeki gizli kameralarla, çekim düzenekleriyle, kasetlerle... Vs. Türk siyasetinde seçmeni etkilemeye ve yeni yapılar oluşturmaya çabalamaktadırlar.
 Öncelikle şunu hemen belirtelim ki ahlaksızlık her zaman , her yerde ahlaksızlıktır ve kurumları değil kişileri bağlar.
  Hatırlanacağı üzere ilk operasyon ana muhalefet partisine yapıldı ve kanaatimce CHP deki ulusalcı yapı tasviye edilerek AKP ye dönüştürülmüş bir CHP ortaya çıkarılmıştır. Şu an gördüğümüz her iki partide aynı düzlem içerisinde hareket etmektedirler. Aynı operasyonun devam ettiğini MHP den  özellikle anayasamızın ilk üç maddesine dirençsiz yeni bir MHP oluşturulmaya çalışıldığını görmekteyiz. Ancak atladıkları önemli bir detay var :hem parti kadroları hem de ülkücü taban bunlara asla izin vermez. MHP ile CHP arasındaki önemli farklardan birisi budur.
Ülkücü taban vatan-millet -dava hassasiyetinde defalarca imtihan vermiş; hepsinde ve her seferinde yüzünün akıyla dahada güçlenerek çıkmıştır.
Milliyetçi hareket kadrolarını defalarca bu tür operasyonlara karşı uyanık olmaya çağıran hareketin lideri Sn. Devlet Bahçeli'de örnek bir tavırla hataya düşenlerle yol yürümeyeceğini net bir tavırla belirterek gereğini yapmıştır.
Siyaset terzilerinin şunu iyi bilmesi gerekir ki, yüce Türk milleti yaşananların uzun süreli bir çalışma ve organizasyon olduğunu özellikle seçim sürecinde servis edildiğini görmekte ve bu türlü gayri ahlaki çabalara asla pirim vermeyecektir.
Yorumlar (1)
mahin şahin 13 yıl önce
evet hocam çok güzel birkonuya temas etmişsiniz türkiyede kaset siyasetine yer yok kültüre ahlaka sığmayan bu zihniyet birgün cezasını çekecektir milletin bunu iyi anlaması gereki
yor
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00