banner333

banner309

Zigana İhalesi Türkiye'nin büyümesini istemeyenlere şamar gibi cevaptır

Zigana Tünel ihalesiyle birlikte 'Gümüşhane'nin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü' belirten AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımların Türkiye'ye çığır atlattığını kaydetti.

Torul 11.11.2014, 08:28 11.11.2014, 08:31
Zigana İhalesi Türkiye'nin büyümesini istemeyenlere şamar gibi cevaptır
banner400
AK iktidarın, darbecilere, paralel yapılara, Gezi olaylarına ve illegal KCK yapılanmasına rağmen istikrarın simgesi olduğunu vurgulayan Aydın, "bundan sonra Türkiye'nin önünde kimse duramayacaktır" dedi.
Milletvekili Aydın şu açıklamalarda bulundu: "Gümüşhane'mizin bölge ile, Türkiye ile, Dünya ile buluşup birlikte kalkınması için büyük bir hamle daha atılıyor. İlimizin her yerini bölünmüş yollar, tüneller ve viyadükler  ile döşerken son olarak hayal proje olan ZİGANA tüneli bugün ihale ediliyor . Hayaller gerçek oluyor. Vizyon proje diyerek 2009 yılın da proje çalışmasını başlattığımız ve geçtiğimiz aylarda tamamlattığımız Zigana dağı tünel projesi Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatlarıyla ihale ediliyor.

Bu kadar büyük ihaleler ülkemizin nereden nereye geldiğinin en iyi göstergesidir. O dağların çocuğu olarak 1800 metrelik tek tüplü eski tünelin on beş yıla yakın bir sürede bittiğini dün gibi hatırlarken bugün yaklaşık 13 kilometrelik  (13 000 metre) çift tüp olacak olan tünel bir kalemde ihale ediliyor. Bu tünel Hani Türkiye nerede büyüyor diyenlere ders niteliğinde bir hizmettir. Biz konuşmuyor hizmet ediyoruz, ne yaptığımızı da millet takdir ediyor. Şu an itibari ile il sınırlarımız içinde 1.5 katrilyonluk yol ihaleleri devam ederken bu proje ile yatırım miktarı iki katına çıkacak.

Zigana Tüneli ihalesi; Gezi olayları, 17-25 Aralık paralel darbeleri, KCK yapılanmaları ve Kobani bahaneleri ile Türkiye'nin büyümesini ve bölge lideri ve Dünya önderi olmasını istemeyenlere şamar gibi cevaptır. Allah'ın izniyle her türlü darbeden arınmış özellikle paralel darbelerin kökünü kazımış Türkiye'nin önünde kimse duramayacaktır.
 
Siyaset, hizmet aşkı ve anlayışı ile yapıldıkça huzur bulursunuz ve millet de sizi sürekli destekler. AK iktidarlarımız döneminde millete hizmeti şiar edilmiş liderler ve hükümetlerle çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetlerimiz her zaman insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile milleti önemsemiştir. Bu hizmetler de bunun birer göstergesidir. Siyasi hareketlerden ve kişisel kazanımlarımızdan çok daha önemlisi milletin kazanmasıdır. Hayatını ve mesleğini insana hizmete adamış bir kişi olarak millete hizmeti ilke edinmiş siyasi kadrolarda dava adamı olmanın huzuru ile sayın cumhurbaşkanımıza, sayın başbakanımıza ve bakanlarımıza sonsuz şükranlarımı, milletimize de hürmetlerimi sunarım."
Kürtün kavşağının bittiğini ve Avrupa standartlarında bir yol olduğunu belirten Milletvekili Aydın, "Gümüşhane'mize bu şekilde yolların çalışmaların yapılması hepimizi gururlandırıyor. İnşallah şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09