banner333

banner309

Torul’da Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Torul Belediyesi, halk günü toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

Torul 07.08.2019, 08:28
Torul’da Halk Günü Toplantısı Yapıldı
banner400

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR riyasetinde Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Halk Günü toplantısına belediye meclis üyeleri, belediye birim amir ve müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR, yaptığı açılış konuşmasında “Amacımız halk günü diyerek vatandaşlarımızı bir güne sıkıştırmak değil. Belediyemizin asli görevi 24 saat kendi bölgesinde yaşam alanı içerisinde bulunan herkese hizmet etmek. İnşallah halkımız ile birlikte istişarelerde bulunarak, bizim göremediğimiz sorun ve sıkıntıları sizin görebileceğiniz, sizlerin teşhisleri ile birlikte daha güzel bir Torul için uğraş vereceğiz. Makamlar gelip geçicidir, yarın bir gün bizde bu makamda olmayacağız lakin bu ilçede bu memlekette yaşayacağız. İnşallah belediye meclis üyelerimiz, belediye çalışanlarımız, muhtarlarımız ve tabi ki siz değerli hemşehrilerim ile birlikte daha güzel bir Torul için el ele vererek çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Özdemir sözlerine ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden projeler ile ilgili devam ederken “Geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Kısaca sizlere çalışmalarımız hakkında da bilgi vermek istiyorum. Alt yapı çalışmalarımız malumunuz tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalara bir de yağmur suyu projemizi ekledik. İnşallah Eylül ayında kazı çalışmaların son bulmasıyla birlikte önümüzde ki dönemde parke ve kaldırımlarımız bunun yanında modern ışıklandırma projelerimiz ile ilçe merkezimizi daha göze gelen, konforlu ve yayalarımız için daha kullanışlı bir duruma getireceğiz.” sözlerine yer verdi.

MAHALLERDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR,ilçeye bağlı Kaledibi Mahallesi Yarlar Mevkii’nde sulama havuzunun hizmete sunulduğu ifade etti. Köprübaşı Mahallesi Alisu ve Bezdop Mevkiilerinin yanı sıra Çamlıca Mahallesi Bostanoğulları Küme Evleri’nde de üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkanımız, Tuğrulbey Mahallesi TOKİ Mevkii’nde yıkılan duvarı da sağlıklı ve güvenilir bir şekilde inşaa ettiklerini açıkladı.

BAHÇECİK MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI

Özdemir, Bahçecik Mahallesi’nde ki içme suyu sorununu çözmek adına da çalışmalara başlanıldığını ifade ederek bu mahallede ki su sorununu ilerleyen günlerde çözeceklerini ve mahallede yaşayan vatandaşların bu konuda rahat bir nefes alacaklarını ifade etti.

BEYAZ MASA BİRİMİMİZ KURULDU

Belediye Başkanlığı bünyesinde de yeniliklerine devam ettiklerini ifade eden Özdemir, Beyaz Masa birimimizi bugün itibariyle hizmete koyduk. İlçemizde yaşanılan sıkıntıları anında çözebilmek adına “ALO 153” hattını aktif hale getirdik. Yaşadığınız sorunları 153 numarasını arayarak Belediyemize aktarabilir, Beyaz Masa ekibimizde sorunu ilgili birime anında bildirerek giderilmesi için gerekli çalışmaların hızlıca başlanılmasını sağlayabileceklerini söyledi.

HOŞGELDİN BEBEK PROJEMİZ ULUSAL BASINDA SES GETİRDİ

Hoş geldin Bebek projesinin geçtiğimiz günlerde başladığına dikkat çeken Başkan Özdemir, “Hoş geldin Bebek projemizi başlattık. Yeni doğan bebeklerimizin ailelerini evlerinde ziyaret ediyoruz. Torul Kalesi’nde bebeğimiz adına fidan dikiyoruz. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerimizi de sıklıkla yapmaya devam edeceğiz. İnşallah belediye – vatandaş uyumunu ve samimiyetini hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.” söylemlerine yer verdi.

PROJELERİMİZ ONAYDAN GEÇTİ

Belediye Başkanı Özdemir, ilçemizde planlanan ve onay aşamasından geçen projeler ile ilgili de açıklamalarda bulunurken “ İlçemizde yapımını planladığımız ve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdiğimiz Sera, Mezbahane ve Hayvan Pazarı projelerimiz ilgili kurul onaylarından geçti. Gerekli prosedürlerin arından bu projelerimizin yapımına kısa süre içerisinde başlayacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Özdemir’in açıklamalarının ardından vatandaşların şikayet, öneri ve isteklerini dinledi. Toplantı görüş alışverişleri sonrasında son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09